sunnuntai 20. toukokuuta 2012

SUKKISFIKSAATIO

Entisessä elämässäni, eli pari ammattia sitten työskentelin sukkisassarina. Pitkästä sukka-/sukkahousu-urastani johtuu ehkä sydämeni läpättäminen kaikille sukkahousuaiheisille jutuille. Poislukien ehkä kaikista epätoivoisimmat Pirkkaniksit. 

Bongasin aivan ihanan uuden sukkisuutisen ja suunnittelijan; Kiss kiss -taidesukkahousut. Pohjoismaiden viimeisen sukkahousutehtaan (lue: Nanson) kakkoslaadusta valmistettuja uniikkeja sukkiksia. Kierrätystä eli ekologisuutta ja yksilöllisiä sukkiksia samassa paketissa. Suunnittelija toivoo lisäävänsä väriä maailmaan maisemaan. Niin ja iloa, hauskuutta ja kauneutta. Voi ihanuutta! Sillon mun luonne! :)

www.kisskiss.fi

 Nanson sukkistehtaalla kierrätetään nyt muillakin tavoin sukkiksia. Nyt on mahdollista tukea suomalaista rintasyöpätutkimusta ostamalla sukkiksista valmistettuja ruusukkeita Nanson omista myymälöistä.


Vanhoista kytköksistä johtuen minäkin olen jo oman ruusukkeeni saanut - ihanan pinkkinä!

Näppäränä tyttönä sitä saisi helposti tuunattua yksilölliset sukkikset joko uusista tai käytetyistä. Helpointa on ehkä työstää paksumpia eli noin 40-100 denierin sukkahousuja. Lisää ihania ideoita voi hakea esimerkiksi Kristina Viirpalun mallistosta. Aivan valloittavia värejä ja koristeita. 
www.kristinadesign.ee/wp/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti