perjantai 29. kesäkuuta 2012

DREAM GIVER


Olen aivan hulluna unensieppaajiin eli dream catchereihin! Törmäsin Etsyssä ehkä kauneimpiin koskaan näkemiini dream catchereihin, joita tekee Cosmic American. Nämä ovat tosiaan ennemminkin unelmien antajia. Dream catchereiden tarkoituksenahan on siepata pahat unet eli painajaiset pois. Näiden alla ei voi olla mahdollista uneksia kuin nättejä ja kilttejä unia. :)

Rachel Rice tekee näitä vanhoista kaatopaikalle muuten joutuvista jämämateriaaleista. Näitä olisi hyvin helppo tehtailla itsekin. Vanha pitsiliina, rinkula ja kaikenlaisia hörsöttimiä aina pitseistä, sulista, langoista helmistä lähtien minilasipurnukoihin asti. TämäKIN menee to-do-listalle.

Eikä voi kun yhtyä ihanaan elämänfilosofiaan:
May all beings be happy.
May all beings be free.


Kaikki kuvat: etsy.com/shop/CosmicAmerican

2 kommenttia:

  1. Dodii! Olipa pakko sit kurkata tääki.. joo unisieppari on kyl ehdottomasti meikäläisenki listalla. Tuo pitsisisusta kyl on sellanen mitä en oo muissa nähny aiemmin. (Tunteepa sitä ittensä yksinkertaseksi, kun ei oo ees miettiny miten hyvin nuo sopiikaa yhteen). Ehkä sitä näitten kuvien myötä uskaltais itekin rohkeempaan värien käyttöön..

    VastaaPoista
  2. Mulla on tosiaan edelleenkin tämä to-do-listalla. Josko vaikka mökille saisi väkerrettyä tuollaisen herkän pitsisen siepparin... :)

    VastaaPoista