maanantai 11. kesäkuuta 2012

IHANAT IPANEMAT!


Olen yrittänyt tietoisesti vähentää shoppailujani viime aikoina ja nekin vähät ohjata ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Helpommin sanottu kuin tehty... Totesin kuitenkin, että yksi kestävä periaate on ostaa sellaista, josta tulee ehdoton lempituote ja jota käyttää kerrasta toiseen siihen kyllästymättä. Viime viikonlopuuna minun oli aivan pakko hakea Sokokselta Ipaneman flipflopit, jotka ovat huudelleet minua ohikulkiessani jo useamman viikon. Pidin niitä ensin kalliina, vajaat 25€ muovisista sandaaleista! Ne olivat kuitenkin mukavat jalkaan ja sandaalien pohjakin vaikutti ergonomisemmalta kuin normi flipfloppien. Ostin alla olevat versiot, tosin pinkillä pohjalla ja violetilla sydämellä.

Näitä valkoisia katselin myös sillä silmällä. Ajattelin kuitenkin, että nuo värillisemmät olivat niin paljon herkummat! Jos ei löydä Sokkarilta sopivia tai ei ole kyseistä kauppaa lähettyvillä, niin näitä näyttää saavan nettikaupastakin suht edukkaasti ja valikoimaakin löytyy riittävästi.

Flipflopeissa on myös ihana lattari-mauste, sillä Ipanema on Rio de Janeiron kaupunginosa Brasiliassa. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin...


Kuvat: www.ipanemaflipflops.co.uk
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti