maanantai 4. kesäkuuta 2012

NÄYTÖS 12


Näytös on Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun vaatetussuunnittelun ja pukutaiteen koulutusohjelman opiskelijoiden järjestämä vuosittainen muotinäytös. Näytös järjestettiin parisen viikkoa sitten Helsingissä Suvilahden Telakassa. Samassa yhteydessä esiteltiin myös Aalto-yliopiston alumnien mallistoja. 

Katselin alumnien eli Ensamblen, Saara Lepokorven, Sasu Kaupin ja R&H:n näytöksen omalta plyysisohvaltani. (Yle on viime aikoina petrannut ohjelmavalikoimaansa...) Nämä opiskelijoiden näytöskuvat löytyvät osoitteesta http://naytosxii.blogspot.fi/. Täytyy todeta että opiskelijoiden luomukset pesevät kyllä alumnien tuotokset 12-0! Johtuneeko sitten ehkä siitä, että opiskelijoiden ei tarvitse vielä välittää niin paljon kaupallisuudesta vai mistä, mutta olisin odottanut myös alumneilta hieman räväkämpää otetta.

Tässä minun makuuni Näytös 12:n ihanimpia tuotoksia. Katsokaa noita hapsuja ja tupsuja ja värien iloista leikkiä!!! <3 Tosin soo soo ja hyi hyi turkiksien käytöstä.

Samalla onnittelut Siiri Raasakalle, Elina Laitiselle ja Tiia Sirenille tämänvuotisen Hyères Fashion Festivalin pääpalkinnon voittamisesta kuvitteellisen urbaanin nomadiheimon teemalla. Me gusta muchisimo! Siitä lisää Voguessa.

Elina Laitinen, Siiri Raasakka & Tiia Sirén
Harri NiskanenEi kommentteja:

Lähetä kommentti