lauantai 30. kesäkuuta 2012

PARATIISIN KUKKIA


Olen ideoinut virkkauksia tulevaan Knit 'n' Tag -tapahtumaan, josta aiemmin kerroin. Pallottelin muutamia eri vaihtoehtoja enkä oikein saanut mitään aloitettua. Nyt intouduin kuitenkin virkkaamaan kukkia ja perhosia. Paratiisin kukkia ja perhosia tarkemmin ottaen! :) Johtuu ehkä siitä, että poden tällä hetkellä aivan hillitöntä matkakuumetta! Haluaisin matkustaa pois. Jonnekin kauas lämpöiseen ja aurinkoon. Riipputuoliin keinumaan. Jonnekin, missä laineet liplattavat, kukat ovat värikkäitä ja ihmiset iloisia (ja puhuvat espanjaa...hih).

Alla muutamia otoksia edelliseltä lomalta. Kuvat näyttivät jotenkin surkeilta, eikä ollenkaan paratiisimaisilta, joten päätin opetellä vähän lisää Picasan ja Picnikin käyttöä ja buustasin värejä kirkkaimmiksi. Johan löytyi paratiisifiivistä! 
 

Näistä kukista inspiroituneena väkersin omia versioitani puutani varten. Näistä se lähtee. Toivottavasti siitä syntyy varsinainen paratiisipuu! Väriä ja iloa ihmisille syksyn ensi hetkiin. Vaikka eihän sitä tiedä jos syyskuusta tuleekin intiaanikesä. Toivossa on hyvä elää... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti