lauantai 21. heinäkuuta 2012

LA MIMMIITA ♥ DESIGUAL

Jos on lukenut vähääkään blogiani tai tuntee minut, ei varmasti ole jäänyt epäselväksi että rakastan värejä ja Espanjaa! Luonnollisena tuloksena on, että rakastan myös Desigualia. :)

Desigual = not the same. Eli suomeksi erilainen. Desigualin on perustanut alunperin sveitsiläinen Thomas Meyer. Vuonna 1984 visiona oli tulevaisuus, jossa ihmiset pukeutuisivat eri lailla, sekä positiivisia tunteita herättävät vaatteet, joihin kaikilla olisi varaa. Siitä lähtien Desigual on säteillyt positiivisuutta, sitoutumista, suvaitsevaisuutta, jatkuvaa kehitystä, innovaatiota ja hauskuutta. (Desigualin oma briiffi.)

Tutustuin Desigualin vaatteisiin ja liikkeisiin ollessani vaihdossa Madridissa, mutta opiskelijana ei ollut varaa hieman normi henkkamaukkaa tyyriimpiin vaatteisiin. Itse asiassa tein ensimmäisen Desigual-hankintani vasta pari viikkoa sitten. Nyt en enää voi vastustaa sitäkään vähää värikkäitä ja yksilöllisiä vaatteita. Ne ovat vaan niin erilaisia! :)
 

 


Jos mietitte, että mistä johtuu kuvien surkea laatu, niin siitä, että olen kameralla omin kätösin kuvannut Desigualin mainosvihkosia, jotka rehellisesti nyysin Tampereen Moda Aukialta. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti