sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

ME ENCANTA

...España, Madrid, Barcelona... etcétera. Eli kuten ei ole voinut jäädä epäselväksi, rakastan Espanjaa, ja erityisesti puoli vuotta kotikaupunkinani ollutta Madridia, sekä ihanaa Barcelonaa. Opiskelijavaihtoni jälkeen olen vieraillut kummassakin kaupungissa moneen otteeseen. Tämä intohimo näkyy tietenkin myös sisustuksessani. Olen raahannut matkoiltani yhtä jos toista, mm. nämä taulut. Kaikki kolme on ostettu kaupunkien eri turistirysistä ja hintakaan ei päätä huimannut. Puolitoista vuotta taulut nököttivät olohuoneen pöydällä, kunnes sain aikaiseksi vietyä ne kehystettäväksi alkuvuodesta. Kyllä kannatti maksaa kunnon kehystyksestä! Kiitokset vain Tampereen Kehystarinalle, josta muuten saa kehyksien lisäksi kaikkea pientä kivaa. :)Yllä oleva kuva on Barcelonan Parc Güell -puistosta, jossa on mahdollista nähdä lempitaiteilijani eli Gaudin tuotoksia.


Tätä Madridin Plaza Mayorilta lähtevää katua tuli tallattua monet kerrat vaihdon aikana. Ruokaostosmatkalla eksyttiin kerran jos toisenkin "kiina-kauppoihin", josta sai koruja ja kenkiä muutamalla eurolla. Jälkeenpäin ajateltuna - ei kovin eettistä, saati ekologista...


Madridin Gran Vían metroasema. Aika hyvin passaa yhteen taulun kiemuraiset raudat vanhan Durkopp-ompelukoneeni kanssa. 


Tässä seinässä meillä on muuten asuntomessuillakin nähtyä Taika-maalia vanhalla pesusienellä sudittuna. Pohjalla turkoosi maali ja päällä hopea Taika. Aina erilainen riippuen valaistuksesta. Tykkään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti