sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

SUNNUNTAIKÄVELYLLÄ TALLIPIHALLA

Päätimme piipahtaa ystäväni kanssa Tallipihalla näin nätin sunnuntain kunniaksi. Samalla tuli oiva päätös onnistuneelle minilomalle ja sopi vieläpä viikonlopun vanhakaupunki-teemaan. Valitettavasti Tampereella ei varsinaista vanhaa kaupunkia ole, saati sellaista atmösfääriä kuin Tallinnan kyseisessä kaupunginosassa. Jos kuitenkin haluaa aistia vanhaa Tamperetta, Tallipiha ja sen ympäristö soveltuu siihen oikein loistavasti. Tallipihan terassikahvilassa oli tarjolla mm. italialaisia Gelatoja ja vohveleita.


 Ihaa!


Nooran verhoomo ja sisustuksella oli Eijffingerit alennuksessa. Vähän olisi houkutellut, koska Eijffinger ja PiP Studio ovat suuria suosikkejani sisustuksen saralla.


 Vahdin talon myymälästä löytyy aina kaikkea ihanaa...


...niin kuin tälläkin kertaa; "I wish I were knitting" -magneetti. :)
 Tyttöjen sunnuntaipäivää oli mukana viettämässä myös Milú.


Kaikille kädentaitotehtailijoille vinkiksi muuten, että Tallipihalta on mahdollista vuokrata mielestäni suht edukkaasti myyntitilaa. Itsekin pistin mietintämyssyyn, josko vaikka joulun alla... :)

2 kommenttia:

  1. Ihana bloggaus ja ilahduttaa varsinkin Vahdin talon puotipuksua :) Tervetuloa uudestaan asiakkaaksi ja myyjäksikin! Tallipihan tapahtumat ovat mukavia ja niissä tekee kauppansa niin käsityöt kuin käsityötarvikkeetkin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti. :) Varmasti tulen asiakkaaksi jatkossakin ja myymäänkin jossakin sopivassa kohdassa. Tallipiha on aivan ihana paikka! Ihmettelen, kuinka olen sen löytänyt vasta viime aikoina ja olen asunut Tampereella kuitenkin ikäni.

    VastaaPoista