keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

TAMPEREEN TIPIT


Uusimmassa Divaani-lehdessä oli juttu Tampereen parhaista putiikeista ja levähdyspaikoista. Rakkaan kotikaupunkini fanina jaan nyt teille vinkkejä siitä, missä täällä kannattaa poiketa. Asuntomessujen lisäksi tietenkin. :)
Yksi must-putiikeista on Super Mukavan ja Vintage Gardenin kombinaatio samassa liiketilassa. Täältä löytyy aina kaikkea ihanaa mitä on ihan pakko saada. Valikoimaa on sekä vintagen että modernimman linjan ystäville. Niin ja supermukava henkilökunta. :)
OnnenOvi oli itsellenikin ihan uusi tuttavuus! Käsittämätöntä kuinka sokea sitä voikaan olla omassa kotikaupungissaan. Nyt kun luin kyseisestä sisustusliikkeestä, tajusin kävelleeni sen ohi joskus ja miettineeni että pitäisi poiketa. Autuaasti sen jälkeen kuitenkin putiikin unohtaneena. Aivan minun näköiseni liike! Lähipäivien to-do-listalla. (Tuollainen looda mulle kitoos!)
Design Boulevard muuttaa muuten ihan lähipäivinä uusiin tiloihin Hatanpään valtatielle Koskikeskusta vastapäätä. Sieltäkin saa älyttömän kivaa palvelua. :) Täällä näkyvä valaisimeni on muuten juurikin ko. liikkeestä. DB:n uusiin tiloihin tutustuminen lisätty listalle!

Muun muassa nämä kolme liikettä löytyvät Divaanin artikkelista, mutta lisään listaan vielä muutaman suosikkini.

Inez on Tampereen paras tapas-paikka - ja ylipäänsä ruokapaikkojen kärjessä. Listalla on hyvä valikoima erilaisia tapaksia, sangriaa ja tietenkin kaupungin paras valikoima Cavaa! :P 
Vohvelikahvila on suloisen sympaattinen paikka. Ei yritä liikaa, mutta tarjoaa silti ihan parhaat voffelit! Oma suosikkini on omenavohveli.
Café Gopal on ihana rennon hipahtava kahvila- ja lounaspaikka. Ainakin kun viimeksi kävin siellä, sieltä sai kilohinnalla vegaanilounasta. Jos saisin valmiiksi tehtynä joka päivä sellaista ruokaa, olisin niiiiiiiin vegaani! :) Toistaiseksi vielä sekasyöjä oman laiskuuteni takia.
Olisihan näitä. Vaikka kuinka paljon. Ei auta kun tulla Mansesteriin koluamaan katuja. :)

(Kaikki kuvat linkkien sivuilta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti