tiistai 7. elokuuta 2012

COLORE

Jonkin aikaa sitten bongasin ihanan sisustajan karkkikaupan eli Coloren. Harmi vain, että tuotteita ei ihan heti pääse hypistelemään, sillä kauppa on Oulussa, mutta onneksi tytöillä on verkkokauppa! :) Koska rakastan värejä ja pidän omaa La Mimmiitaani vähän niin kuin neulojan karkkikauppana, niin pitihän tästä päästä kertomaan.

Coloren mukaan koti on pilkullisia pöytäliinoja, virkattuja vilttejä, kukikkaita kahvikuppeja, raidallisia räsymattoja, sekä leppoisia hetkiä riippumatossa ja pyöräretkiä auringonpaisteessa. Touché! :)Tällaiselle ihanuudelle minulla olisi kellon mentävä paikka keittiön seinällä.


Tämä koristus kertoo hyvin omasta suhtautumisestani dieetteihin...


Näitä maustepurnukoita kehtaisi pitää esilläkin.


"Mummi ja minä" ekologinen astianpesuaine minulta löytyykin jo. Nämä ovat aivan valloittavia!


Kaikenmaailman puulatikoita keräilisin niin mielelläni vähän joka putiikista.


Tämmöinen lipakosto (nimitykseni kaikille lipastoille/laatikostoille) olisi kaikkien pikkukrääsänkerääjien unelma. Minulta löytyy muuten joku vanha tylsä vaaleanpuun värinen Ratian pikkulipakosto, joka pitäisi vihdoin saada tuunatuksi.


Tämän korutelinepuun ympärille on kieputettu lankaa. Tämmöinen isossa koossa on ollut myös to-do-listalla partsille. Taitaa jäädä ensi kesälle... tai miksei jouluksikin... hopelangalla... hmmm...


Ihana PiP Studio! Olen aivan heikkona näihin. Tuollainen päiväpeitto olisi unelmien täyttymys mökin makuuhuoneeseen. Tosin minulla odottaa kaapissa yksi Stockan alekorista löytämäni PiP Studion pussilakana, josta on ollut tarkoituksena tuunata se päiväpeitto. 
 

Colorelta saa muuten PiP Studion tapetteja metrihinnalla. Ihan tajuttoman hyvä idea! Minulla on jo idea näistä tapetin paloista sinne mökin makkariin, mätsäämään sen päiväpeiton kanssa... :)Entä hei tämä ompelusetti sitten??? Joudun ehkä jossakin vaiheessa ostamaan itselleni tällaisen. Hih. :D Olen muuten joskus ala-asteella ostanut läjän tuollaisia pikkuompelulankoja jostakin. Viimeksi viime lauantaina käytin edelleenkin yhtä sellaista varmaan 20 vuotta vanhaa lankaa. Sen violetin veskani vuoren ompeluun. Hyvin kesti. Ainakin tähän asti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti