keskiviikko 1. elokuuta 2012

FANKADELIK

Tallinnan ihanin vintage-kauppa on ehdottomasti Fankadelik! Tai siis oikeasti kävimme vain kahdessa puodissa, mutta olen silti ihan varma mielipiteestäni. :) Putiikki sijaitsee osoitteessa Vana-Viru 6 ja ainakin nyt oli hieman erään terassin varjossa. Ulko-ovella pitää reippaasti soittaa ovisummeria jotta osaavat päästää sisään.Kaupassa oli erilaisia superhauskoja yksityiskohtia, kuten nämä sovituskoppien ovet.


Allekirjoittanut on varsinainen harakka, joten kaikki mikä kiiltää, kiinnostaa kovasti. :D


 Oli karvamattoa...


 ...hapsulamppua...


...ja kaikkea muuta ihanaa vanhaa.


Paaaaaljon paljetteja - mitäs sitä muuta harakka halajaisi? Kaunis kulta-musta-mekko ei sitten kuitenkaan lähtenyt mukaan.


Pitsiä, kultaa ja kimallusta...


No oli siellä paljon muutakin kuin edellä mainittuja. Niin ja ihanan värikästä!


Kauniita designer-kenkiä. YSL:n korkkarit olisivat poltelleet, mutta satanen on kova hinta, joten ei tällä kertaa.


Tätä liilaa kaunistusta kokeilin, jos siitä olisi ollut mekoksi. Jäi kuitenkin hieman liian vesirajaksi.


Lähti sieltä jotain mukaankin. Nimittäin nämä kaksi alla olevaa. Tästä tulee juhlakolttu syksyn häihin. Ei ole oikeasti niin muodoton, miltä tuossa kuvassa näyttää. Päinvastoin, löytyi kuin mittatilauksena. Ajattelin sitä tuunata vielä vähän lisäkullalla...Toinen löytö oli tämä pitsijakku. Tosin tästä ajattelin poistaa hihat ja upgreidata vielä lisähelmillä. Siis kun mikään pitsin/helmien/glitterin/paljettien määrä ei ole liikaa! Ainakaan toisinaan. ;)Hinnat olivat oikein kohtuullisia ja nämä kaksi kustansivat yhteensä 60€. Lisäbonuksena Fankadelikin myyjätyttö oli todella mukava ja englannintaitoinen. Kyllä kelpaa asioida. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti