keskiviikko 15. elokuuta 2012

LANKAKAUPAN SYKSY

Ne on vihdoin täällä! Nimittäin La Mimmiitan lankakaupan syksy ja ensimmäiset syksyiset langat. :) Vaikkakin kun tätä iloista väriloistoa ihailee ympärillään, voisi erehtyä vuodenajasta. 

Nämä kaikki ovat siis Knit Collagen lankoja. Lisää kuvia ja ideoita löytyy heidän sivuiltaan ja Pinterestistä. Kerron lisää yrityksestä lähipäivinä...

Seuraavat ihanuudet ovat Gypsy Garden lankoja. Koostumus vaihtelee hieman vyyhdeittäin, mutta eniten on villaa ja toiseksi eniten mohairia. Lisäksi lankaa on koristeltu erilaisilla pikkukukilla, paljeteilla, glitterillä jne. Vyyhdissä on 125 grammaa lankaa ja puikkosuositus on noin 12. 
Tämä on sitten se Pixie Dust. Villan ja mohairin lisäksi tässä on hitusen mukana glitteriä tuomassa sitä keijupölyä. :) Puikkosuositus on noin 15mm ja lankaa kerässä noin 140g.

Tällä kertaa ei tullut suurta erää, joten jos halajat näitä ihanuuksia, niin kipin kapin kaupoille! Lupaan laittaa nämä verkkokauppaan tämän viikonlopun aikana. Huutelen siitä sitten Facebookissa kun on valmista. ;)

Toivomuksia ja ehdotuksia väreistä ja muistakin Knit Collagen langoista otetaan vastaan. Laita toiveita blogissa, Facebookissa, nettisivujen lomakkeella tai meilillä. Pian laitetaan nimittäin uusi tilaus tulille! :)

4 kommenttia:

 1. Ihania lankoja! Ja kiva blogi muutenkin :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kehut aina kovasti lämmittävät sydäntä. <3 Kävin muuten vilkaisemassa blogiasi, älä ole yhtään huolissasi katu-uskottavuudestasi. 90-luvulla kun olin ikäisesi, käsitöitä piti tosissaan tehdä kaapissa. Nykyäänhän on suorastaan trendikästä olla kätevä käsistään! ;)

   Poista
 2. Syötävän ihania! Pakko tilata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ne on päivitetty putiikkiin. Ostoksille siis! :)

   Poista