torstai 16. elokuuta 2012

NEULOOTIKON IDEOINTIA...

Syksy on virallisesti saapunut! Ai mistä sen tietää? Siitä kun puikot houkuttelevat virkkuukoukkua enemmän. Syynä saattaa olla myös eilen saapuneet Gypsy Gardenit ja Pixie Dustit, jotka huutelevat neulojaansa. Olo on kuin karkkikaupassa kaikkien ihanien lankojen keskellä. Tai siis suurin osa niistä on kylläkin kaapissa. Omaa työhuonetta kun ei ole ja mies ei kuulemma halua pyöriä lankakerissä. Ihme tyyppi...

Tarkoituksenani olisi saada jotain oma tekemää neuletta päälle ensi viikkoiseen Knit 'n' Tagiin. Kiirettä pitää kun paratiisipuunkin kolttu pitäisi vielä koota yhteen. Noh, toivossa on hyvä elää ja ylimaallisen neulojan uskossa kuolla.

Visiona olisi siis yhdistää vähän uutta Gypsy Gardenia, Bamboota ja mohairia. Mohairia ei vielä löydy lankakaupan valikoimasta. Vielä... ;) Neuleen malliksi muotoutuu todennäköisesti löysä ja leveä etu- sekä takakappale. Hihat alkavat jostain kyynärpään seutuvilta ja ovat kapeat. Yritin löytää sopivaa mallikuvaa, en ihan onnistunut, mutta vähän jotain tähän tyyliin. Tosin ei poncho-mallinen, vaan suoralla helmalla. Väljä ja pysty(hkö) kaulus, joka tulee Gypsystä. Lopputulos jää nähtäväksi...En ole vielä päättänyt väriä. Tässä olisi kolme vaihtaria, kaksi niistä ihan ultimate-suosikkeja. Nimittäin tämä yllä oleva Bubblegum Twist ja alla näkyvä  Mermaid Café. Bubblegumia yhdistäisin pinkkiin ja vaaleanpunaiseen bambulankaan.


Jos päädyn turkoosiin Mermaidiin, kaveriksi tulisi tummempaa turkoosia, tai multicolor turkoosi Bamboo.


 Myös violetti olisi kiva.


Puikot numero 12. Joutuisasti neulottavaa sekä ihanan pehmoista ja pörröistä. Tässä testattu luonnonvaaleaa mohairia ja Bamboota yhdessä.

 
Tässä testikappaleessa on ensin pelkkää mohairia, sitten mohairia eri turkoosien Bamboojen kanssa.

Neulominen alkaa ehkä än-yy-tee NYT. Heippa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti