lauantai 18. elokuuta 2012

ROMANTTISEN ROUHEAA RUSTIIKKIA

Kävin tänään keventämässä kukkaroani Tampereen Hämeenpuistossa sisustus-antiikki-tapahtumassa. Puistossa on samanaikaisesti ranskalainen ruokatori, joten vierasvirta oli taattu. Olisin voinut ostaa koko sisustustorin! Niin ihania kaikki olivat. Oli kuitenkin tehtävä vaikeita valintoja.

Alla sisustustorin antia. Olen pahoillani, että suurimmasta osasta unohdin jo mikä kuva oli kenenkin antimista. Niin tohkeissani vedin siksakkia eri myyntikojujen välillä. Saa vinkata jos näyttää tutulta! Lisään sitten tekstin. :)Tämä yllä oleva oli ainakin Vintage Helmi, josta ostin tuon kuvassa näkyvän vanhan matkalaukun.


Tuo sovitusnukke olisi tullut niin tarpeeseen! Hauska tyynyteksti... :) Nämä ilmeisesti Penni ja Lillin.


Osa kuvien aarteista taisi olla Mirantikin ja My Country Homen...
Villa Blancolla oli myös paljon ihanuuksia. Alla näkyvät verkkokorit kovasti huutelivat itseään parvekkeelleni, mutta budjettini oli käytetty siinä vaiheessa. Onneksi löysin kuitenkin heidän verkkokauppansa! :) Tässä ovat uudessa kodissaan ostokseni. Vanha matkalaukku, vaaka ja minikakkuvuokia. Olen etsinyt jo jonkin aikaa kivaa ja juurikin tuon tyylistä vaakaa. Nyt sitten lykästi! Myös vanhat matkalaukut ovat olleet ostoslistallani, mutten ole oikein tiennyt mistä etsiä sellaisia. Jäin silti harmittelemaan, etten ostanut Vintege Helmeltä toistakin isompaa laukkua. :( Enkä edes löytänyt mitään verkkokauppaa...

Pikkiriikkisistä kakkuvuoista on eräs projekti kehitteillä...

Tässä laukku ja vaaka käytössä. Etsiskelin sopivia esillepanokapistuksia langoilleni ja nyt löysinkin onneksi pari oivaa sellaista. Nämä nähdään in action Tallipihalla syyskuun viimeisenä viikonloppuna 29.-30. päivä, kun La Mimmiita on lankoineen ja tuotteineen vanhassa tallissa Suuressa Käsityöläistapahtumassa. :)


Mukana Hämeenpuiston sisustus-antiikki-tapahtumassa olivat Villa Blanco, Antik Helen, Design Boulevard, Penni ja Lilli, Putiikki Viljasalo, SuviMarja, Vintage Helmi, Villa Camelina, Kitstulan vanhapuoti, Pumpulisydän, Niittylä Home, Keihään kesäpuoti, Piijuska, Kukkia, MirAntik, My Country Home ja Friends Forever. (Listattu tapahtuman Facebook-sivun mukaisesti.)

Jään toiveikkaana odottelemaan seuraavaa samanlaista tapahtumaa!!! :)

2 kommenttia: