torstai 23. elokuuta 2012

RUTTOPUISTON MUOTIVIIKOT

Ylihuomenna lauantaina 25.8. puetaan Helsingin Vanhan Kirkkopuiston eli Ruttopuiston puut syksyn trendineuleisiin! :) Kyseessä siis jo monesti promoamani Knit 'n' Tag.

Oman "Paratiisipuuni" vaatetus on vielä hieman vaiheessa. Mitäs sitä elämä olisi ilman pientä ressiä ja sydämentykytyksiä... :D Kukkien ja muiden otusten yhdistäminen olikin sitten ihan vähän isompi urakka kun kuvittelin. Noh, lauantaina jatketaan puistossa sitä, mitä ennen sitä ei saada valmiiksi. Tuskin puuni ilkosilleenkaan jää!

Jo valmiita puuni osasia näet täällä, täällä ja täällä. Puuni on siis numero 129 ja löydät sen puistosta tämän postauksen kartan ja kuvien avulla.

Nyt tarkkana! Tapahtumaan ja puuhuni liittyy pieni kilpailu. Laskemalla kaikki puuni kukkaset, osallistut arvontaan. Siis pelkät kukat, ei perhosia eikä muita ötököitä. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan paketti. Paketti sisältää valinnaisesti joko langat ja välineet TAI valmiin tuotteen. Lankana joko Pixie Dust tai Gypsy Garden. Värin saat itse valita sekä joko pipon tai kaulurin. Jos et pääse paikalle laskemaan, voit osallistua myös jakamalla La Mimmiitan Facebook-sivulla olevan linkin tästä postauksesta. Eli vierailemalla seuraavan kuukauden aikana puistossa ja laskemalla puuni kukkaset tai jakamalla linkkiä Facebookissa osallistuu arvontaan! (Toki voi testata onneaan heittämällä arvauksenkin...) :) Vastauksesi voit jättää kommentoimalla tähän postaukseen, tai Facebookissa postaukseen liittyvään linkkiin, lähettämällä meiliä tai lankakaupan puolella yhteydenottolomakkeella. Vastausaikaa siis syyskuun puoliväliin asti, eli 16.9. on viimeinen päivä osallistua.(EDIT: Eli siis kukkien määrän ei tarvitse olla oikein, riittää hyvä arvaus! ;))

Oliko tarpeeksi sekavaa...??? :D Jos oli, niin kysy ihmeessä!

Tässä muutama lankapommituskuva muilta mailta tunnelman luomiseksi... :) Viimeistään sunnuntaina täällä kuvia varsinaisesta Knit 'n' Tagista.
Kuvat näistä paikoista; 1,2,3.

Ja hei vinkkinä, seuratkaapa lauantaina mediaa, esim. Kymppiuutisten loppukevennystä.... ;)

7 kommenttia:

 1. Heippa! Knit'n'Tagin sivulta löysin tieni tänne :) Jos vaan ei sada, tulen ulkoiluttamaan kameraa ja ikuistamaan omasta näkökulmasta noita upeita teoksia :)

  Toivottavasti muistan pysyä sitten laskuissa... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! :D Muista tulla sitten rohkeasti moikkaamaan meitäkin! Onneksi on luvannut poutaa huomiselle, pidän peukkuja ettei ennuste muutu sateeksi. PS. Eikä niiden laskujen tarvitse mennä oikein... ;)

   Poista
 2. Mun villi veikkaus on 29 kukkasta :) paikan päälle en pääse, mutta sun blogin kuvista näkee että kaikki puut on tosi mageita!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan näköisiä nuo puut tässä ja myöhemmässä postauksessasi! Täytyy käydä paikanpäällä kurkkaamassa - siis mikäli ymmärsin oikein että koristeet ovat puissa kuukauden ajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, 27.9. asti on puilla vaatteet. Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa! :)

   Poista
  2. Villi arvaukseni 58, ihan vain astraalilla tasolla arvaan ja heitän, koska en pääse sinne en sitten millään, ellen rekrytoi pikkuapuria laskemaan, mut...arvaan siis 58.
   siperoinen

   Poista