maanantai 27. elokuuta 2012

VISPATTUA VILLAPAITAA

Koko kesän kestäneen virkkailun jälkeen houkuttelee taas laittaa puikot vispaamaan jotain oikein lämmintä ja muhkeaa lankaa. Nyt koittaisi sellainen villapaidan mentävä väliaika. Ongelmana on vain se, ettei La Mimmiitan valikoimasta löydy tällä hetkellä sopivaa villapaitalankaa. Joudun siis tilaamaan sellaista! :D

Be Sweetin Whipped Cream huutelee itseään puikoilleni valtameren tuolta puolen. Lanka on nimensä mukaisesti kuohkeaa unelmaa - kuin kermavaahtoa. Koostumus lämmintä kid mohairia ja villaa, sekä silkkiä tuomassa kiiltoa.


Alla kuvassa Cowlneck Dress Vogue Knitting -lehden 2012 syysnumerosta. Neulottu Whipped Creamista, väri Grape. Olen muuten miettinyt, että saako kyseistä lehteä Suomesta??? Ei ole ainakaan tuolla nimellä tullut vastaan. Höh.


Tuollainen palmikkohuivi (väri: Fawn) on ollut jo jonkin aikaa neulottavien listallani. Ehkä siis tänä talvena. :)


Ravelrystä voi muuten ladata ohjeita tuolle Whipped Cream langalle.  Toki sieltä löytyy ideoita myös muille Be Sweetin langoille.


Täältä löytyy lisäksi ilmaisia ohjeita. Yllä pipon ja huivin väri Moss.

Nyt saa kertoa väritoiveitaan kyseiselle langalle! :) En ole vielä päättänyt mitkä kaikki menevät tilauslistalle. Värikartta löytyy täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti