lauantai 1. syyskuuta 2012

DIY KORKKARIT

Kenkien tuunausinnostuksissani olen etsiskellyt ohjeita myös do-it-yourself korkkareille. Katsastelin ensin kaupoista yhteensopivia korkokenkiä vintage-mekkooni, jota aiemmin esittelinkin. En kuitenkaan löytänyt mitään passeleita ja sopuhintaisia yksilöitä, joten päätin tuunata vanhat jo hieman käytössä kärsineet valkoiset korkkarini. 

Löysin internetin ihmeellisestä blogimaailmasta mitä ihanimpia DIY glitteri- ja paljettipopoja. Alla kuvassa korkkarit on tuunattu Miu Miun tyyliin timangeilla. Tutoriaali löytyy Honestly...WTF blogista.


Nämä ihanat D&G:n innoittamat, mutta omaan makuuni ihan vähän liian yliampuvat korkkarit ohjeineen ovat ihanaisen ...love Maeganin blogista. (Olin aivan varma, että tälle harakalle mikään glitterin ja paljettien määrä ei voi olla liikaa...!!!)


Jos haluaa vain vähän hohtoa kenkiin pilkottamaan, voi tyytyä tuunaamaan pelkät pohjat Louboutin-tyylisesti. Lisää täällä.


Itse ajattelin kuitenkin lähteä enemmän tälle linjalle. Pelkkää hilettä. Paljon! :)


Näihin sinisiin ja hopeisiin hilekorkkareihin löytyy oikein hyvä ja perusteellinen ohje täältä sekä täältä.


Vanhat korkkarini, muutama purkki hilettä ja liimaa odottaa tekijäänsä. Tuloksia luvassa ehkä myöhemmin tänään tai huomenna. Jos niistä tulee esittelemisen arvoisia... Eikun kokeilemaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti