keskiviikko 26. syyskuuta 2012

ILMOITTELUA

Ennen kuin lörpöttelen mitään muuta, teitä varmaankin kiinnostaa Nassukirja-arvonnan voittaja? No se on Pinja V.!!! Onnea! :D Laitatko Pinja sähköpostia minulle johanna(at)lamimmiita.com, niin meilaan sinulle lahjakortin.

Muistakaa, että tsänssit eivät päättyneet tähän, vaan seuraava rajapyykki on satasen kohdalla! ;)

Seuraavaksi muutama muukin ilmoitusluontoinen asia. Kuten olen mainostanut, La Mimmiita on kaupittelemassa lankojaan Tampereen Tallipihalla Suuressa käsityöläistapahtumassa tulevana viikonloppuna. Lauantaina kello 10-17 ja sunnuntaina 10-18. Pop up lankaputiikki sijaitsee siis vanhan tallin tiloissa.

Koska lankani ovat fyysisesti Tallipihalla, nollaan nettiputiikin saldot viikonlopun ajaksi. Jos siis halajat tilausta ennen tapahtumaa, teethän tilauksesi perjantaina 28.9. ennen kello 18.00. Sen jälkeen nettiputiikista ostaminen on seuraavan kerran mahdollista sunnuntai-iltana. Infoan täällä blogissa ja nettisivuilla sitten kun saldot ovat taas palautettu inventaarion jäljiltä ja ostaminen jälleen mahdollista.

Ja sitten seuraavasta, eli lokakuun ensimmäisestä viikosta. Minulla on äl-oo-äm-aa eli  LOMA!!! :D Tiedättehän, se sellainen ajanjakso, jolloin ei tarvitse tehdä päivätyötä. Itse en oikein tahdo muistaa sellaista aikaa. Sillä näiden viimeisen kolmen määräaikaisuuspestini aikana ei ole paljon sellaista näkynyt. Mutta nyt näkyy! Vaihdan nimittäin päivätyöpaikkaa tämän viikon jälkeen ja sain kiristettyä itselleni viikon loman uuden ja vanhan työni väliin. Lomalomalomalomaloma... XD

Tähän pikku syksylomaani liittyy siis myös se, että lankakauppani lomailee ensi viikon tiistain ja keskiviikon eli 2.-3.10. Postitan tilauksia vielä maanantaina, mutta siitä seuraavan kerran vasta torstaina 4.10. Lähden nimittäin serkkulikan kanssa vähän etelään, eli siis suomeksi Fiskarsiin ja Helsinkiin! :D

Viime aikoina meillä on vietetty töissä useammatkin läksärit, huomenna seuraavat ja perjantaina omani. Työkaverini ehdotti, että voisin leipoa lankakakun... Siihen liittyen siis seuraavat kuvatkin. :) Lähdön tunnelmaa... snif.
Kuvat ja lisäohjeistusta Knit cup cakeihin täällä.


6 kommenttia:

 1. Hyvät HYSSYKÄT, miten upeita kakkusia!! Ihan käsittämättömiä, ihania!!
  Ai niin, varsinainen asiani: nautinnollista lomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Valitettavasti tämänhetkisen hässäkän keskellä työkaverini joutuvat ehkä tyytymään pakastekakkuihin... :D Ja kiitos toivotuksista. Loma todellakin tulee tarpeeseen!

   Poista
 2. Makian näkösiä kakkuja. Liian hienoja syötäviksi, kannattaa siis ostaa pakastekakkuja ja syyä näitä vaan silmillä. :)

  VastaaPoista
 3. Tällaiset jo tilaukseen La Mimmiitan 1 v. synttärikekkereille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ehdottomasti. Voisit alkaa jo oikeastaan suunnittelemaan! :D

   Poista