torstai 13. syyskuuta 2012

LANKAKURSSEILUA

Kiirettä on pitänyt koko viikon ja pitää edelleen! Tämän viikon härdellin jälkeen on nimittäin vuorossa lankakursseja parissakin eri muodossa. Siis nyt, kun olen neulonut lankaa ja myynyt lankaa, niin seuraavaksi on luonnollisesti vuorossa langan värjääminen ja langan kehrääminen. Tämän syksyn jälkeen pitää varmaan opetella vielä kasvattamaan lankaa - eli lampaita! :D Olen hiillostanut miestäni muuttamaan maalle, mutta näillä näkymin Tampere tulee vielä olemaan kotimme. Eli eipä taida tuo lampaiden kasvatus ihan onnistua parvekkeella...

Ensi viikolla opettelen siis Ahjolan kansalaisopiston iltakurssilla lankojen värjäystä eri tekniikoin. Sitten lokakuussa olisi vuorossa Kehrääjien Killan kehruukurssi. Äiti raahasi muuten eilen kirpparilta vanhan rukin mulle. Jei! :D Tosin luulen, että siitä puuttuu ehkä joku olennainen osa, tai parikin...

Jos kaikki menee putkeen, eli tuloksena on kilttiä ja iloisen värikästä lankapötköä, niin saatetaanpa lankatekeleitäni nähdä tulevaisuudessa myös La Mimmiitan lankaputiikissa.

Tämän tyylisiä tuotoksia näen kovasti haaveissani...Langat ovat flickr:sta eli  täältä.

Tuotoksia odotellessa... Vielä on hyvät tsänssit voittaa lankaa täällä! Käy jättämässä kommenttisi postaukseen ja voita Gypsy Gardenia tahi Pixie Dustia. Aikaa on edelleen sunnuntaihin 16.9. asti. 

Värkättävää on vähän jäljellä lauantaisiin ystävien häihin, joihin olen koonnut asuani DIY ja vintage teemalla. Joten nyt niiden pariin! Palataan asiaan sunnuntaina kun kotiudumme mökiltä ja hääjuhlallisuuksista. Sommoro! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti