sunnuntai 30. syyskuuta 2012

SYKSYLOMA

Huikkaanpahan vaan, että lankojen varastosaldot on nyt päivitetty nettiputiikkiin ja nyt on mahdollista taas shoppailla! :)

Nyt on siis Tallipihailtu koko viikonlopun edestä. Tulipahan samalla vietettyä laatuaikaa kummitätin ja hyvän ystävän kanssa. Muutama muukin ystävä kävi piristämässä mun päiviäni. :) Lisäksi ehdin aloittamaan uutta huivia ihanaisesta Whipped Creamista. Huomenna esittelen teille sitten kummitätin ja mun tuotekehitystä... siis jostain ihan muusta kun langasta. Ensi viikolla on toivottavasti muutenkin aikaa ja energiaa postailla jotain kivaa. :)

Ensi viikosta tosiaan sen verran, että jos laitat lankatilauksesi sisään huomenna maanantaina viimeistään klo 15, ehdin sen postittamaan saman päivän aikana. Seuraavan kerran postittelen jälleen torstaina 4.10. Sillä lankaputiikki on kiinni tiistaista keskiviikkoon eli 2.-3.10. Meinaan mullon LOMA!!!!! :D (Kuvassa olevat varpaani eivät tällä lomalla valitettavasti pääse lähellekään trooppista ilmastoa...)


Tässäpä muutama ajatus lomasta ja yrittäjyydestä... Niillon mun mieli! :)Sitaatit täältä ja täältä. Käykääpä myös kurkkaamassa Paulo Coelhon sivuilta tarina kalastajasta ja bisnesmiehestä. Antaa ajattelemisen aihetta...

Ihanaa iltaa kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti