tiistai 25. syyskuuta 2012

TÖPPÖSTEN VILLAPAITA

Olen todella mukavuudenhaluinen pukeutumisessani. Siksi käytän korollisia kenkiäkin vain juhlissa. Kesäisin hiihtelen menemään tennareissa, ballerinoissa ja sandaaleissa. Talvisin, ööö... no Uggeissa ja Shepherdeissä. Ensimmäiset kalliilla rahalla opiskelijana ostetut töppöseni olivat Shepherdit. Juurikin tällaiset:Nämä palvelivat uskollisena kaksi vuotta. Vuosi sitten totesin, että olisi uusien töppösten aika kun vanhat näyttivät jo aika kuluneelta. Sitten näin Putiikki rannalla -kaupassa nämä!!! Rakkautta ensi silmäyksellä! Myyjä oli ehkä hivenen huvittunut kun ihailin näitä jalassani mustat paljettitennarit... :) Minkäs sitä harakka sulilleen voi?


Olen himoinnut myös näitä harmaita neule-Uggeja. Aivan ihanat. Lööv!


Hinta on kuitenkin sen verran suolainen (300€), että mietin josko pystyisin neulomaan villapaidan vanhoille Shepherdin töppösilleni. Kenkien pohjat ovat edelleen kuin bränikät ja sisäkarvakin on vielä lämmin. Ulkokuori on vaan jo vähän turhan talsitun näköinen. Jaksaisinko ruveta soveltamaan ja kokeilemaan uuden kuoren neulomista... Langan pitäisi olla ainakin hyvin kulutusta kestävää eikä saa nyppyyntyä kovin helposti. Eli ehkä joku sekoitelanka, jossa jonkin verran tekokuitua... Sitten löysin vielä jonkinlaisen ohjeenkin!


Ei kai tuommoisten väsääminen nyt kovin vaikeaa voi olla??? Suostuisikohan suutari ompelemaan ne kiinni...? Kiinnittäminen nimittäin saattaa olla aika inhaa. 

To-do-lista: Checked! :D

PS. Paljetti-Uggini näkee viikonloppuna Tallipihalla... ;)2 kommenttia:

 1. Sä olet kuin mun anoppi ja nuorempi tyttäreni, harakatkin ovat teille kolmelle kateellisia. Perheemme nuorin kaipasi piristystä päiväänsä, pikkusen kuumeilee. ei voinu mennä hoitoon, joten kotona joutui olemaan äipän kanssa. Kuulemma tyyylsää. Joten rakkaan tyttäreni lempivärillä ( itse valitsi värin kuinkas muuten) aloin tikuttelemaan säärystimiä.

  Neiti viressä tokaisi, että voisit sä neuloo nopeempaa, kun mä haluun ne tänään jalkaan. Esitin mielipiteeni, että on muutakin tekemistä, niin neiti tokaisi siihen, että joo, mut voit sitten laittaa siihe blinkiä ( siis bling-blingiä). Olis ollu menosa siskon helmi yms. miljoonalaatikolle. Just.

  Niin, tarinan opetus. mihin se harakka sulistan pääsee. Kiitti anoppi! Tyttö saanu harakka-geenin anopilta.

  pikkuharakan äippä, siperoinen

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavaa kuulla etteivät harakat ole kuolemassa sukupuuttoon! :D Kiitos tästä.

  VastaaPoista