maanantai 29. lokakuuta 2012

GYPSYT JA PIXIET OVAT TÄÄLLÄ!

Nynne on täällä! Eli lankakaupan puolelle on saapunut täydennystä Gypsy Garden ja Pixie Dust -lankoihin. Jo niitä odotettiinkin! En ehtinyt edes kaikkia saamaan varastosaldoihin, kun osa oli jo varattu. :) Mutta on niitä vielä paljon jäljelläkin. Ja lisää tulee taatusti koko ajan. Joten ei huolta.

Tässä on lankakauppamimmin kaikki ihanat Gypsyt. Mun ultimate suosikkilankani ever! ♥ Nämä ovat niitä uusimpia väritulokkaita; Stardust Garland ja Moondance.


Ja tämä on Pixie Dustin winter-wonderland-uutuusväri eli Snowflake


Ihanan talvisia ovat kaikki. Jos ei tuo tämänhetkisen lumivalkeus pysy kovin kauaa maassa, niin nämä ainakin luovat talvista fiivistä! :)

Jos muuten kaipaa lisäkuvia eri väreistä, niin täällä vanhassa postauksessa olen kuvaillut ensimmäistä Knit Collage satsia. 

Samalla muistuttelen tästä nassukirja-arvonnasta. Ensimmäinen 50 on täyttynyt jo ja lahjakorttikin arvottu. Mutta vielä on matkaa seuraavaan 50€:n lahjakorttiin, joka pistetään jakoon 100:n tykkääjän jälkeen. Eikun siis tykkäämään La Mimmiitan lankaupasta facebookissa! :)

2 kommenttia:

 1. UUUUUH, kun on herkkuja. Nami-nami-nam. Miks suomalaiset on muuten välillä värivammasia? On se kumma kun talvi alkaa lähestymään niin moni vetää mustaa päälle ja samassa hartiat alkaa painua kumaraan ja naama muuttuu happamaksi.

  Noi sun lankas on sellasia ihania terapialankoja ankeuttamista vastaan. :-D Nuorimman plörtsäpipo oli päässä päivakodissa ja neiti oli kovasti lupaillu, että mun äiti on suuuuupernopee neuloo ja se voi neuloo iiiihan kaikille näitä. ( ihanan näkönen kolmikko oli riehumassa takapihalla puoltoista tuntia lumessa, kaikilla mun tekemät plörtsät päässä. Kuivuukohan ne vaatteet huomiseksi?) Jos tikuttelis ihan pikkasen kun kattelee telkkuu samalla. Kirkkaanturkoosia puikoilla. Hyr.

  -siperoinen-

  Värikästä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Miksiköhän me ollaan niin valon määrän mukaan toimivia? Tosin itsekin sorrun joka syksy ainaiseen mustaan... Keväällä taas pastellit on niin ihanan herkkuja. Onneksi asusteissa tuntuu olevan helpompaa käyttää värejä. Niinkun noita lankoja. :)

   Värikästä viikkoa sinnekin!

   Poista