tiistai 23. lokakuuta 2012

NEULERINSESSA

Törmäsin hauskoihin The Knit Princess -sarjakuviin ja pitihän ne tänne päästä jakamaan! Pystyn NIIIIIN samaistumaan noihin kaikkiin. :)

Mutta nyt ei ehdi enempää jaarittelemaan. Täytyy päästä jatkamaan keskeneräisiä värkkäyksiä! Tuloksia tarjolla toivottavasti pian.

Tältä saattaa silloin tällöin tuntua lankakauppiaastakin... :D2 kommenttia:

 1. Jooo-o, olen onnistunut hiukan pienenentämään omia varastojani ( HUOM. HIUKAN). Niin sitten TAAS sorruin eilen. ( ne oli tarjouksessa ja uusia värejä ja äippä haluais uudet alpakkakynsikkäät/kämmekkäät violetista ( ja kun mulla ei oo violettia, kun itse en siitä henk.koht. pidä)... Onnistuin hiipimään kotiin hiukan salaillen ja vaivihkaa piilottelin lankojani. ( Kun on kolme lasta talossa niin arvaa onnistuuko?!) Joo, pienin hihkui äiti, sä oot ostanu uuden väristä lampakkalankaa saanks mä taa siitä uuden lurppapipon. HYS-hys, yritin suhista, mutta sitten toinen tyttäristä ilmestyi paikalle ja kailotti, että näytä, näytä mitä lankoja sä oot taas ostanu, kun ne o niin ihania. ( Äitini paljasti, että mummokin on kuulemma ollut kova hamsteri lankojen, kankaiden ja käsityöjuttujen perään.) Yritän tässä nyt jonkinlaista synninpäästöä, että kun mä neulon kuitenkin ja aina tarttee jotain ihanaa ja voisha ne rahat johonkin turhempaankin syytää. ( SELI-SELI, tunnustan minulla on ongelma. Olen lankakoukussa.)

  -siperoinen-

  PS. Kiitos jälleen kerran piristävästä postauksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lankaholismi on kuitenkin onneksi aika tervettä vielä. Saa samalla (tavallaan) ilmaista terapiaa ja syntyy tuloksena ihan käyttökelpoisia tuotoksiakin. Useimmiten ainakin! :D Mä yritän nykyään vältellä muita lankakauppoja, kun on noita lankoja omasta takaakin. Vaikeaa se silti on! :)

   Poista