lauantai 27. lokakuuta 2012

SUCCAPLOKKI

Allekirjoittaneella on tapana hurahtaa asioihin oikein heittämällä! :D Tällä kertaa hurahdus kävi Succaplokkiin. Olen seuraillut Succaplokkia jo jonkin aikaa, mutta hitaasti lämpiävänä hämäläisenä tilasin omani vasta tällä viikolla. Aivan ihania himoneulojan hifistelytuotteita! Fanitukseni taustalla vaikuttaa vahvasti Succaplokin ekologisuus. Kaikki tuotteet on valmistettu kierrätetystä muovista ja ekologisuus näkyy myös tuotteiden pakkaamisessa. Lisäksi vetoaa myös nettisivujen kuvaus; "Iloinen ilme, pirteät värit ja leikkimielisyys tekevät arjen harrastusvälineistä hauskempia. Materiaalit ovat kestäviä ja kierrätettyjä. Tuotteiden takana seisoo suomalainen yhden miehen yritys." :)


Iloisen värikkäitä silmuccamerkkejä. Kätsyjä apulaisia esimerkiksi kuvioneuleiden tekijöille.


Paavo puiccomitta on MUST väline hallitun kaaoksen harrastajalle - kuten minä - jolla sukkapuikot ovat aina sekaisin ja hukassa. Ei tarvitse enää silmämääräisesti tsekkailla että mitkäköhän puikot nyt olivatkaan samaa kokoa...


Silmuccaruutu auttaa, kun on tarvis laskea koetilkusta silmukoita ja rivejä. Kolmas suosikkini! 


"Knittins is not a crime" -nappi. Saisikohan näitä tulevaisuudessa myös muilla hauskoilla sloganeilla? Kuten "Knitting takes balls", "Have a ball with knitting", "Knitting keeps me sane", "Knitting is the new yoga" jne... Ostaisin taatusti koko kokoelman! :D


Tunnusta väriä. Tai siis himoneulojan tunnusmerkkikorviksia. :)


Kaikille villasukkafanaatikoille olisi tarpeen taatusti tuollaiset yllä näkyvät succaplokit, joilla mittailla sukkien sopivaa kokoa. Eipähän tarvitsisi summanmutikassa neuloa lahjasukkia.

Succaplokilta löytyy myös omia suomalaisia lankoja. Tilaan heti kun niitä saa kaikissa iloisen kirkkaissa väreissä. ;)


Tässä oli oma tilaukseni. Liikennemercit ja Paavo. Asiakaspalvelu ja toimitus oli muuten kovin ystävällistä ja nopsaa. Sellaista arvostan kovasti. :)Kaupanpäällisiksi tuli vielä minimittaticcu. :)

Succaplokin tuotteita löytyy taatusti myös La Mimmiitan lankakaupasta lähiaikoina. On muuten loistava joululahjavinkkikin! Kunhan osaan taas valita... *ihastuksen huokaus* (:

(Kuvia löytyy Succaplokin Facebookista ja Etsystä.)

2 kommenttia:

  1. Toi pöllömitta ois kyllä hyödyllinen. En ikinä muista mun puikkojen kokoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sama! Vielä kun keksisi jonku keinon millä säilyttää tallessa 5 samankokoista puikkoa. :D

      Poista