perjantai 5. lokakuuta 2012

SYKSYINEN FISKARS

Alkuviikosta viettelin syksylomaa myös lankakaupastani. Tosin vain parin päivän verran ja siinäkin ajassa tuli jo ikävä ihanaa alter egoani La Mimmiitaa ja kaikkia lankojani! Kyllä, olen vähän pimeä... :D

Käväisimme siis Fiskarsissa ja samalla myös Billnäsissä ja Tammisaaressa. Tämä oli ihkaensimmäinen kertani Fiskarsin Ruukilla ja rakkautta ensi nuuhkaisulla! Miniloma oli myös loistavaa siedätyshoitoa krooniselle syksyn vihaajalle, kuten minä. Tuumasinkin, että syksylomalle ei onneksi ole mitään paineita säiden suhteen, koska keli on ihan kökkö kuitenkin! :D 

Fiskars oli mielettömän kaunis! Voin vain kuvitella kuinka ihana se on kesällä ja jouluna. Tässä teille vähän makupaloja reissusta. 
Valitettavasti suurin osa myymälöistä ja pajoista oli jo suljettu kesän jäljiltä. Tässä on muutamia kivoja inspiksiä, joita bongailin...Kasveja oli aseteltu ulos kivasti luonnollisen näköisesti.


Ihanan rouheita yrttikylttejä. 


Tällaiset pitsiliinan avulla paskarrellut savi(?)taulut näin jo sieluni silmin makkarimme seinällä... :)


Suloisen herkkä idea! Jos värkkäisi tuollaisen koristeverhon pikkukukkia virkkaamalla... ja mahdollisesti kovettamalla sokerivedellä...Bambi! No ei vaan peura. Matkalla Fiskarsin metsän siimeksessä luonto oli lähellä. Todellä lähellä! :)Yövyimme ihanassa Bead & Breakfast -paikassa nimeltä Villa Taika. Majoituspaikkamme oli remontoitu vanhaan kyläkouluun, muutaman kilometrin päähän Fiskarsin Ruukista. Iloisen värikkyyden, etnisyyden ja vanhojen rakennusten ystävänä olin jälleen aivan pähkinöissäni. Mikä paikka! :) Yleinen atmosfääri sekä palvelu oli oikein lämmintä ja ihanaa. Suosittelen kaikille lämpimästi.


ps. Lisää kuvia myös reissukaverini uudenuutukaisessa blogissa... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti