lauantai 3. marraskuuta 2012

FLOW

Koitin miettiä tälle postaukselle jotain oikein nasevaa otsikkoa, kunnes Wikipedia todisti, että Flow lyhykäisyydessään kertoo kaikista eniten. :) "Optimaalinen flow-kokemus syntyy, kun ihmisen taidot vastaavat käsillä olevaa haastetta ja hän on kiinnostuneesti paneutunut ko. aktiviteettiin ... ihmisten olevan onnellisimmillaan juuri tällaisina hetkinä elämässään." -Wikipedia

Tällainen edellä kuvattu Flow-kokemus syntyy allekirjoittaneelle yleensä aina kun käsillä on puikot ja lankaa. :) Lisäbuustia tekemiselle saa, kun voi tuotoksillaan ilahduttaa muitakin ihmisiä. Tällä kertaa toin vähän väriä ystäväni Meiran perjantaihin. Meira on ehdottomasti Tampereen ihanin kampaaja ja Flow by MIJ kaupungin paras kampaamo! :) Ja olen aivan vakuuttunut, että yhtälailla kun neulominen saa itsessäni aikaan flow'n, niin työ tekee saman Meiralle. Paikan nimi on siis nappivalinta.


Näitä tekeleitä oli ihana tehdä. Nopeita kuin mitkä ja värit passaa kohteelle kuin punainen tukka päähän.


Tuubihuivi on siis nähty ennenkin blogissa. Tällä kertaa puikoilla oli Emerald Forest -väri. Vihreä on yleensä lempparivärini, mutta vaatteissa en oikein osaa sitä käyttää. Mutta nyt kyllä ihastuin itsekin tähän väriin! :)


Pikku pussukkakassi on neulottu Pixie Dustin väristä Lemon Meringue, joka tosin on tällä hetkellä valitettavasti loppu. Meiran toiveena oli pallomaisen muotoinen kassi, joka kieltämättä toi vähän haastetta. Jouduin hetken aikaa pähkimään, että mitenköhän sen oikein toteutan tuosta langasta...


Flow'ssa on muuten näytillä ja myynnissäkin ihania Design Isabellan sisustustuotteita.  (Kuten alakuvassa näkyvät pyöreät tarjottimet.)


Suosittelen lämpimästi! Niin Flow'ta kuin lankojanikin. ;D Valmiiksi asti neulottuja tuotteitakin on siis mahdollista tilata.

Kaksi alinta kuvaa Flow'n facebookista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti