keskiviikko 21. marraskuuta 2012

KAUAS POIS

Innostuin Virkatun linnun ja Hupsistarallaan blogihaasteesta postata 6 kuvaa viime kesältä. Syynä ei vähiten vallitseva lusikalla-ranteet-auki-kaamospimeys ja päällä oleva flunssa. Tuli hyvä mieli kun kävin läpi viime kesäisiä kuvia. Samalla tosin iski kaipuu kauas pois - sinne missä on lämmin. Raappanaa lainatakseni. :)


Koska vietin huiman 8 päivän kesälomani huhti-toukokuun vaihteessa, lasken kesän alkaneen silloin. Junttituristeilimme silloin miehen kanssa rehellisesti Kanarian saarilla. :D(Ihan sama kunhan paistaa aurinko, sangría virtaa ja espanja sorisee!)


Seuraava mieleenpainuva muisto on La Mimmiitan "lanseerauspippalot" tärkeimmille kavereilleni toukokuussa. Ai niin ja olihan mulla omatkin synttärit silloin. :)


Kukkaset! ♥ Kesän parhautta. :)


Aurinko, mökki ja hyvä kirja! 8-) Ihan kamala salaa näpsäisty kuva, mutta fiilis oli muistaakseni mahtava! (Se kesän ehkä ainoa hellepäivä)


Tampereen asuntomessut, ihanat susirajalta asti saapuneet ystävät kylässä ja aurinko! 


Eikun tämä oli se kesän kuumin päivä! Ihana Tallinna, ihana ystävä ja ihanat - perinteiset virolaiset - tapakset ja euron skumppa. Haha :D


Taas yhden ihanan ystävän kolmekymppiset, itse värkätyt toppi, veska ja korut.


Knit 'n' Tag -neulegraffititapahtuma ja mun puu. Niin ja ihana ystävä sielläkin mukana. :)


Koti ja parvekemaisema. Kotona ihana aviomies. :)

Mitä tästä kaikesta voi päätellä? Vähänkö mulla on hei ihania ihmisiä ympärillä! Ehkä mun ei tarvitsekaan lähteä kauas pois... :)

(Eihän kukaan huomannut, että kuvia olikin 9... 3 kiellon päälle, u know?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti