sunnuntai 25. marraskuuta 2012

LAS TEJE Y MANEJE

Yksi suosikkiblogeistani on hauskan vinkeä espanjalainen Las Teje y Maneje. Vapaasti suomennettuna "neulomiset ja handlaukset" tai hypistelyt, näpelöimiset, vilungit... :) Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja tejemanejeilla monta ihanaa ideaa ja kuvaa jaettuna. Käykääpä vaikka tsekkaamassa blogin, Pinterestin tai nassukirjan puolella.

Tässä vähän langalla sisustamista näin sunnuntaipäivän ratoksi. :) Nämä kaikki kuvat löytyvät täältä, josta pääsee alkuperäisten lähteidenkin jäljille. 


Tämä lanka-ukko ei ole sitä perinteisintä sisustusta, mutta laitoin sen näin lumenpuutteen piristykseksi! :o)

2 kommenttia:

 1. Itte en ole sellanen joka vaipuu kaamosbluesiin, vana nautin suunnattomasti pimeistä öistä, ja epämääräisestä hämärästä ja usvasta. ( ihmee-eläjä olen) Tunnustan, tää viime aikainen sää kyllä saa vannoutuneenkin hämäränhyssy-hifistelijän hiukan kitraantumaan, mutta onneksi onneksi tuo sinun vinkki-blogisi oli hykerryttävä silmän ilo. Ja sokerina pohjalla: sain chilimarinoituja valkosipulinkynsiä, kelta-oranssi-punasen alpakkahupparin ja nyt lipittelen glögiä. Ja aamulla kuulin kun nuorimmainen lauloi Cheekiä Se lampakkapipo päässä ja joujouhuppari päällä ja plörtsäfarkut jalassa, että SUKKA IRTI! ( nauratti ) Jup, näin mielenkiintoisten säiden aikaan on revittävä ilo ja huumori irti vaikka mistä.

  Älä vaivu kaamoshorteeseen vaan avaa silmäsi elämän huvittaville ja hiukan surrealistisille asioille ( Luettu pojan kanssa Ripleyn Usko tai Älä 2013-kirjaa. Suosittelen, kun kaamos vaivaa)

  -siperoinen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen pysynyt tämän syksyn vielä harvinaisen hyvällä moodilla. Ehkä tämä uusi - tai siis hieman laajentunut - lankaharrastus on auttanut pysymään positiivisena. :) Olen ihastunut blogiyhteisöön ja onneksi näissä käsityötyylisissä blogipiireissä tuntuu olevan paljon positiivisempi henki kuin esim. muotiblogeissa.

   Sukka irti! Repesin ihan totaalisesti. XD Täytyy muistaa joskus lohkaista sopivassa tilanteessa...

   Poista