tiistai 20. marraskuuta 2012

ROSKAPOSTIN TUUNAUSTA

Uusin innostuksen kohteeni on vanhojen lehtien hyödyntäminen ja tuunaaminen. Lauantainen messulöytöni eli Rento Designin vanhoista lehdistä tehty laukku sekä reilun kuukauden takaisessa postauksessani esiintynyt vanhoista muotilehdistä tehty clutch olivat niitä suurimpia innoitukseni aiheuttajia. Surffailin vähän lisää paperin kierrätykseen liittyviä inspiksiä. Näitä voi hyödyntää kivasti myös näin joulun alla! :)Paperihiutaleita. Vaikka tapetoisi kokonaisen seinän näillä.Kierrätyspaperihiutaleet täältä
Lahjarusetteja. Linkki täällä.  Täällä. Paperikukkasia/joulupalloja. Ohje täällä.Nämä paperikukat täältä.Paperisydämiä. Vaikka kuuseenkiin. Lähtöisin täältäDIY paperihelmiä. Näistä saisi vaikka mitä koruja ja koristuksia. Näitä on pakko joskus testata! Eli täällä. Postita kortit omatekoisessa kuoressa. Kirjekuorten ohje täällä.Tai tehtaile omakätisesti lahjapussukat. Paperikassien videotutoriaali täällä

(ps. Vielä on muutama tunti aikaa hyödyntää edellisen postauksen synttäritarjous!)

4 kommenttia:

 1. Mistä sie löydätkin kaikkia näitä ihania, tosi kivoja juttuja taas! Onneksi minä löysin blogiisi niin pääsee osalliseksi hyvistä ideoista. :)

  VastaaPoista
 2. No Internetin ihmeellisestä mualimasta! Google on paras ystäväni kun inspis iskee jostain aiheesta. :) Ja hyvä jos löytyy jotain korvan taakse laittamisen arvoista.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kun kokosit tähän kaikkia ihania paperi-ideoita! Jouduin samantien toteuttamaan pitkään suunnitelmissa olleet kukkarot alimman kuvan tyyliin. Käyhän katsomassa blogissani jos kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toki kiinnosti! Aivan ihana idea ja muutenkin löytyi muitakin tosi kivoja ideoita! :)

   Poista