sunnuntai 4. marraskuuta 2012

VIIKONLOPPUHTEITA

Päätin, että tänä viikonloppuna en tee mitään! Melkein onnistuinkin siinä. :) Mitä nyt vietin melkein koko eilisen koneen äärellä päivitellen lankakauppaani ja blogiani. En vaan voinut vastustaa kiusausta kun kerrankin oli vapaa-aikaa ruhtinaallisesti. 

Käykääpä tsekkaamssa putiikin puolella miltä näyttää. Ei siellä mitään dramaattista ole tapahtunut, mutta pientä fiksausta kuitenkin. Uusinta uutta on mahdollisuus ostaa lahjakortti! Neulootikon unelmajoululahja. ;) Alkavalla viikolla pitäisi vielä putkahtaa postista Succaplokit ja Eri villit silkkilangat. Ilmoittelen kyllä kun ne ovat saatavilla.

Tänne eksyneet ovat ehkä huomanneet muutosta myös blogissa. Minua on pitkään jo kyllästyttänyt supertylsä blogin otsikko. Nyt sain aikaiseksi fiksattua sitäkin. Graafikon taitoni eivät ihan riitä siihen, mitä todella toivoisin, joten joudun ehkä jossain vaiheessa palkkaamaan taas graafikkoystäväni hommiin. Ärsyttävää kun on selvä visio, mutta taidot (ja hermot)eivät riitä!

Otsikon lisäksi olen lisännyt sivupalkkiin linkit Blogloviniin ja Blogilistalle. En voinut aiemmin ymmärtää mitä järkeä muka Bloglovinissa olisi. Sitä kautta on kuitenkin tultu blogiini, joten päätin selvittää mistä on kyse. Ihan tajuttoman KÄTEVÄÄ kun voi seurata kaikkia suosikkiblogejaan yhden väylän kautta eikä tarvitse käydä kytiksellä koko ajan, jotta olisiko johonkin nyt putkahtanut jotain uutta. Bloglovin' it! ♥ :D

Nyt on puikoillakin taas jotain uutta. Tällä kertaa ajattelin väkertää huippuhelpon villapaidan itselleni. Samoilla langoilla mennään kun helpoimman boleron ikinä kanssa. Eli omaa bambulankaa ja kaapin kätköistä löytynyttä mohairia. Puikot samat nro 8, mutta tällä kertaa ainaoikeaa neuletta. Palaan tähän sitten joskus kun tulee valmista... :)

Sunnuntain jatkoja!


2 kommenttia:

 1. HAA, siis jälleen pöl...eikun lainailtava idea siis. se boleron malli on sellanen iisi, mutta näppärä, joten ei tääkän voi mennä metsään. 2 eri sukat puikoilla, ukon pipo vaiheessa ja sit piti tänään alotella sellanen aivoton mukana-kulkeva-helppoakin helpompi-neule lurttu-lörpäke-tuubi. (eikä haittaa jos pikku mokiakin tulee. en ala purkailemaan.)

  näpäkät päivitykset täällä ja kaupan puolella.

  -siperoinen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Mun keskeneräiset tekeleet on onneksi pysyneet suht aisoissa, mutta ideatasolla odottaisi sitten sitäkin pidempi lista... :D

   Poista