sunnuntai 23. joulukuuta 2012

¡FELIZ NAVIDAD!

Eli wanna-be-lattari lankakauppias se täällä toivottelee iloisia jouluja! <:o)

Nyt on jouluhössötykset hössötelty. Mulla se tarkoittaa sitä, että nopsasti imurilla lääppäisty lattiaa ja valot pois! :D Pois silmistä jne... Meillä kotikodissa podettiin aina niin kovaa joulustressiä, että päätin olla aikuisena stressaamatta moisesta. 

Joululahjojakaan ei tarvinnut metsästää ihmishulinassa, kun teki itse ja tilasi netistä. Minähän lupasin kiltissä jouluhaasteessani olla ostamatta MITÄÄN! No miten kävi? Muuten pidin lupaukseni, paitsi yllättäen aika loppui kesken ja jouduin tilaamaan mieheni lahjan valmiina. Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään turha krääsä ja seli seli, mutta näin kävi. Tosin mielestäni parempi sekin kuin stressi. :)


Poikkeuksellisesti joulukuusi on koristeltu jo aatonaaton iltana. Yleensä olen pitänyt perinteistä kiinni ja koristellut sen vasta aattona, niin kuin lapsuudenkodissani oli aina tapana.  Noh, näin aikuisena on varmaan ihan ok luoda uusia perinteitä. :) Tänä jouluna kuusi on muutenkin harvinaisen minimalistinen, ei yhtään puuhkaakaan ympärillä. Eikä tähteä. Pitkästä aikaa tuntuu, että löydän perille ilman opastustakin... ;) (Anopille suurkiitos vielä kuusesta, ihan täydellinen on!)DIY-koristuksia osa 1. Kovittelin tuunatun pitsimekon jäänteitä decoupage-liimalla. Näistä on tulossa koru, mutta koska olivat vielä vaiheessa, päätin hyödyntää ne kuusessa väliaikaisesti...DIY.koristukset osa 2. Hopelangasta virkatut piparireunuksiset pyörylät. Oli mulla paljon muitakin tee-se-itse-koristus-idiksiä, mutten sitten jaksanutkaan... :)Kynttilät on esillä all-year-long, mutta miksei niitä muista poltella ikinä paitsi jouluna?!!Joulun must-jutut osa 3; hyasintit. Kuusen ja hyasinttien tuoksulla sekä kynttilänvalolla pääsee jo kohtuulliseen hyvään joulumoodiin. <:)


Paketit näyttää kutakuinkin tältä tänä vuonna. Ideoin uusia ekologisempia ja muutenkin kivempia postituspaketteja lankakaupalleni ja siitä se ajatus sitten lähti näihinkin... :) Vuoden viimeiset tilaajat saivatkin jo vähän erinäköistä pakettia...Uutta projektiakin pukkaa puikoilla. :) Lankojen täydennystilauksen sain vihdoin perjantaina käsiini ja samalla myös ihkauutta lankaa. Piti tietty heti päästä testaamaan ja eilen kipaisin vielä kaupoille hakemaan sopivia puikkoja, kun ei omasta kokoelmasta löytynytkään oikeankokoisia. Jospa tulevaisuudessa löytyisi omastakin valikoimasta puikkoja ja koukkuja... ;)

En ole vielä jaksanut täydennellä lankoja nettiputiikkiin, kun ei niitä kuitenkaan kukaan jouluna tilaa. Joulunpyhinä lupaan kuitenkin ne saada sinne! Ja tämänkin projektin tuloksia on taatusti pian esillä, koska tämä villalanka on supernopsaa neuloa. 

Näihin kuviin ja fiiviksiin... Kilttiä ja iloisen värikästä joulua kaikille!!! Toivoopi Jossu-tonttu (:>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti