lauantai 15. joulukuuta 2012

KNIT NOTES

Tässä tulee aiemmin mainitsemani La Mimmiitan joulukalenterin luukut 15-16. Muutenhan joulukalenteri on ollut käynnissä nassukirjan puolella, mutta nyt ajattelin avata vähän erilaisen luukun, joka on samalla La Mimmiitan joululahja lukijoille, asiakkaille ja tykkääjille. :)

Nyt arvotaan nimittäin Knit Notes -kirja! Kirja on Be Sweetin omistajan Nadinen käsialaa ja on tarkoitettu kaikille neulojille. Se sisältää ohjeita ja vinkkejä sekä runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen tai tykkäämällä ja/tai kommentoimalla postauksen linkkiin facebookissa! :) Aikaa on osallistua tämä ja huominen päivä eli 15.-16.12. Arvon sitten ensi viikon alussa voittajan, joka saapi kirjan vielä jouluun mennessä. Paketin mukana saattaapi olla muuten jotain extraakin kirjan lisäksi... mutta se on sitten joululahjaylläri! ;)Tiettävästi tämä on ainokaiskappale Suomessa, mutta jos käy niin harmittavasti, että onnetar ei suosi, niin kirjaa saa myös esim. Amazonista.

9 kommenttia:

 1. Tää olisi unelmalahja neulojalle! Nyt pidetään peukkuja.

  VastaaPoista
 2. Voi kun ihana!! Oispa hienoa voittaa tuo! :)

  VastaaPoista
 3. Olis kyllä superübermegahienoa saada tollanen kirja. Ihan kehräisin.

  Värikästä viikonloppua ja iloista mieltä.

  -siperoinen-

  PS. Haa, tänään löysin limenvihreetä lampakka-lankaa. Ihan itselle plörtsäpipon neulon. Olis niin kivaa joskus ittellekin neuloa. Muut vie neulomukset. Äiti vei viimeksi sukat jalasta

  VastaaPoista
 4. Kiitos hauskoista ja inspiroivista joulunodotuslinkuloista!
  Kirjakin näyttää tutustuttavalta...

  VastaaPoista
 5. Kuullostaa hyvältä! :) Tuosta kirjasta olisi varmasti paljon hyötyä.

  VastaaPoista
 6. Harvinaisen mukavan näköinen kirja :)

  VastaaPoista