keskiviikko 26. joulukuuta 2012

LANKAKAUPAN VÄLIPÄIVÄT

Jahas, viikko on nyt lomailtu, ensin viisaudenhampaan poiston ja potemisen merkeissä, sitten joulunpyhien. Koska tänään on viimeinen lomapäivä, täytyi lankakauppiaankin ryhdistäytyä ja päivitellä uusi satsi lankoja nettiputiikkiin. (Postauksen lopussa myös muuta hyödyllistä infoa...)

Nyt löytyy jälleen putiikista kaikkia Gypsy Garden ja Pixie Dust -lankoja ja värejä. Toimitus viivästyi sen verran, että jouluksi jäi nyt tuubihuivit sun muut neulomatta, mutta onhan tässä tätä talvea vielä jäljellä. Valitettavasti... :D

Uutuutena saapui Knit Collagelta Sister-lankaa, joka on siis nimenomaan suunniteltu Gypsyjen ja Pixien kaveriksi. Sitä voipi käyttää samassa neuleessa ja samankokoisilla puikoilla, tai ihan yksinäänkin. Vinkkejä esimerkiksi täällä.

Vyyhdissä on yli 200 grammaa lankaa ja koostumus on 100% villaa. Sopii siispä hyvin myös huovuttamiseen.


Sister passaa väriltäänkin useimpien Gypsien ja Pixien kanssa. Ylärivissä vasemmalta oikealle Gypsy Gardenin uutuusväri Sunshine Daydream, sekä Stardust Garland, Bubblegum Twist, Emerald Rainforest ja Cosmic Blue. Alarivissä vasemmalta lähtien Pixie Dustin värit Indigo Sky, Aqua Frost, Snowflake ja Boho Blush. Keskellä Sisterin väri Soft Ivory.Erityisen hyvin tämä systerilanka sopii mun mielestäni näiden kanssa. Aijai... niin ihanan talvista! :) Vaikkapa Gypsystä tai Pixiestä tuubihuivi ja Sisteristä lapaset sekä pipo...Sisteristä mulla on jo pipo ja lapaset melkein valmiina. Yksi vyyhti riittää muuten kumpaankin. Laitan kuvia ja ohjetta heti kun saan valmista. Lapaset ajattelin vielä huovuttaa, niin saan niistä ihanan lämpöiset ja talviviiman kestävät. :)Pixie Dustin uutuusväri on Guava Splash. Ehdin siitä jo puikottelemaan pikkusiskolleni joululahjaksi tuubihuivin. Tällä samaisella tuubihuivin ohjeella...On mulla itsellänikin jo tuubihuivi myös Pixie Dust -langasta... :)On nää vaan niin ihania!!! ♥ ♥ ♥ :D

Lankakaupan puolella on muuten välipäivätarjousta. Tarkoittaa, jotta kaikkiin yli 30€:n arvoisiin tilauksiin tästä hetkestä alkaen aina sunnuntaihin 30.12. asti ei tule postituskuluja, eli siis paketti putkahtaa kotiin hintaan 0€! 

Maanantaina 31.12. nettiputiikki on kiinni, sillä silloin on meneillään inventaario ja arvonlisäveropäivitys. ALV on siis 1.1.2013 alkaen 24%. Hieman tämä valtion kirstun kasvattaminen tulee nostamaan tuotteiden hintoja. Kannattaa siis hyödyntää välipäiviä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti