tiistai 11. joulukuuta 2012

TALVITERRAARIOT

Lankakauppias alkaa jälleen olemaan selvillä vesillä sumuisasta ultimateväsystä. Yksi flunssakuume ja neljät pikkujoulut reilun kolmen viikon sisään tuntuu olevan vähän liikaa yli kolmekymppiselle! :D Onneksi elämä voittaa pikkuhiljaa ja ideoita sekä valmiita tuotoksiakin alkaa jälleen pursuamaan.

Uusin ihastukseni on pikkuruiset terraariomaailmat. Yleensä en pidä mistään pikkupiperryksistä, varsinkaan sisustuksessa, mutta nämä ovat jotenkin valloittaneet! :)


Näin joulun kynnyksellä lumimyrskyn mellastaessa ihastuttaa tietenkin kaikki talvi- ja jouluaiheiset jutut. Esimerkiksi tämä Meg Allan Colen talviterraario on aikas ihana. (Klikkaa playta ja katsele tutoriaali.) :)

Näitähän voisi tuunata vaikka mistä pikkumuovielukoista ja tekokuusista (tai pulloharjoista/piipunrassista) ja tekolumesta. Itse lähtisin kuitenkin vähän luonnollisemmalle linjalle...Eipä tarvittaisi muuta kuin vähän sammaleen tai jäkälän kaivelua lumen alta, käpyjä tai havunoksia ja avot!Tämäkin voisi toimia!Niin ja tämä kans.


Mun sisäinen minimalistini on ehkä eniten ihastunut simppeliin jäkälään tai sammaleeseen yksinään. Jompaakumpaa vaan lasipallura täyteen ja roikkumaan kuuseen, ikkunaan tai miksei kaulaankin!

Pikkuterraariomaailmojen askartelusta on olemassa myös kirjoja, kuten Tiny World Terrariums ja Terrarium Craft.  Aika vekkuleita juttuja näyttäisi löytyvän noista teoksista... :) (Christmas)Peace!
2 kommenttia:

  1. Ai sinullakin on ihania terraarioita! Mistä muistinkin että näin kierrätyskeskuksessa tuollaisia ihan pikkiriikkisiä pulloja kaulakoruksi, mutta unohdin ostaa! Pitää mennä takaisin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mulla on nyt pakkomielle saada aikaiseksi jonkinlainen miniterraario... Voi kun tuliskin vastaan joku kiva pikkulasipullo! :)

      Poista