sunnuntai 17. helmikuuta 2013

MINI-PAAVOJA JA OLGA-MAATUSKOJA

Tällä viikolla meitsi on juossut postissa alvariinsa. Kaikkea kivaa on tullut nimittäin tilailtua. Ihanin paketti saapui kuitenkin Succaplokilta! Nimittäin läjäpäin Mini-Paavo-korviksia ja Olga-kaulakoruja. :)


Pyysin Succaplokin Aleksia sisällyttämään tilaukseen jotkut aquat/turkoosit Mini-Paavot, jotta lankakauppias saisi omaankin käyttöön yhdet. Tässähän ne! (Tattista vain!) Ylläri, että korvikset, kevätkynnet ja meitin seinämaalikin ovat sävysävyyn... :D


Nämä Mini-Paavot ovat vaan niin symppiksiä! Tulee kyllä heti käyttöön. Ovat siitä hauskoja, että ihan kuka vaan ei hiffaa, että kyseessä onkin minimaaliset puikkomitat. Ellei sitten satu olemaan Succaplokkia fanittava himoneuloja, kuten minä... :)


Toinen uutuustuote on Olga-kaulakoru, joka samalla toimii myös puikkomittana. Olga-maatuskassa on jo ihan käytännöllisiä puikkojen mittareikiä. On samalla sekä koru, että puikkomitta. :)

Helmikuun loppuun asti on muuten lankakaupan puolella ilmainen toimitus KAIKILLE Succaplokin tuotteille. Niin Mini-Paavoille, Olgille, kuin muillekin! Klikkaa vaan toimitusehdoksi "Succaplokkien ilmainen postitus"!

Näitä saa muuten parin viikon päästä myös Kädentaidot-messuilta Helsingin Wanhassa Satamassa... Siellä siis minä, mun ihana lanka-assarini ja tietty kaikki langat ja Succaplokit kans! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti