keskiviikko 27. helmikuuta 2013

VOITTAJIA JA VALMISTELUJA

No nyt on onnelliset kässämessuilijat arvottu! :) Arpaonnekkaita olivat tällä kertaa Kaija Joensuusta ja H-L S. Pistäkäähän meiliä tulemaan tuossa sivupalkissa näkyvään osoitteeseeni, niin kerron teille millä koodilla saatte liput noudettua Wanhasta Satamasta messuilemaan tullessanne. Toivottavasti ehditte näkemään voittonne pian, sillä viikonloppuna saatan itse olla sähköpostin ulottumattomissa...

Vielä yksi bonus kaikille osallistujille, myös voittajille! Teitä odottaa messuilla 10% alennus siitä tuotteesta, mitä ikinä äänestittekään lemppariksi. Huomauttakaa vain ostostenne yhteydessä. ;)

Sitten niitä valmisteluja. Kestäkää vielä vähän aikaa, kyllä tämä touhotus tästä laantuu viikonlopun jälkeen. :D 

Tänään saapui vihdoinkin odottamani uutuuslangat. Intiasta tuli laatikollinen käsinkehrättyä hamppu- ja nokkoslankaa. Lisäksi Eri Villejä tuli uusissa ihanissa väreissä; turkoosia, punaista ja keltaista!  Hamppulanka pääsi heti testiin. Järkevämpääkin messutohinaa löytyisi listalta, mutta olihan tätä pakko päästä kokeilemaan heti! :) Näistä lisää messujen jälkeen, jolloin niitä saa sitten nettiputiikistakin.


Sitten mun ihanan messuassarini messuvaate eli Helpoin bolero ikinä VOL 2 valmistui vihdoin eilen! Kyllä nyt kelpaa. Värinä Light Turquoise Bamboosta ja Lumi-mohairin väri vaaleanvihreä.(Jostain syystä kuvassa näyttäisi olevan jotain ihme raitaa resorissa, vaikka oikeasti ei kyllä ole!) Nou worries S! ;)


Huh! Kuunvaihteen ja uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton aiheuttamat kiireet päivätöissä ja lankamessut samaan aikaan tuppaa olemaan aika uuvuttava yhtälö... Noh, perjantai on onneksi vapaapäivä päivätöistä ja viikon päästä mulla on EN-TEE-MITÄÄN-VIIKONLOPPU! :D
 

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Olen yrittänyt laittaa sähköpostia sinulle messulipusta, mutta viesti palautuu takaisin, pyysin tytärtäni laittamaan sinulle omasta sähköpostiosoitteesta viestiä.

    terv. Kaija Joensuusta

    VastaaPoista