keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

CLOTH

Joku on taas vieraillut lehtihyllyllä... Tällä kertaa myös ostanut jotain. :D Nyt syyniin pääsi uusi Cloth-lehti. Käsitin, että uusi niin Suomessa kuin kotimaassaankin.

Lehden kannen mukaan teemat ovat Upcycling, Sewing, Fashion, Thrifting, Living.  Eli suomeksi muotia, sisustusta, ompelua, tuunausta, nuukailua(onko se muka joku termi?)...


Kaikkea kivaa sieltä sisuksista löytyikin. Suomalaisista lehdistä muistutti vähän Kotoliving-mookia. Tämä on varmaan suunnattu juuri sellaisille trendejä seuraaville tuunaajille, jotka haluavat yksilöllistä, mutta taidot eivät riitä monimutkaisiin suorituksiin. Ja hyvä niin! Kyllä tälle selkeästi yleisöä löytyy. :)


Jäämme seuraamaan jälleen...

2 kommenttia:

  1. Mua alkoi kyllä kiinnostaa toi lehti :D kuulosti just mulle sopivalta, koska tykkäisin tuunailla, mutta välillä tuntuu, et peukalo on niin keskellä kämmentä, että mihinkään monimutkaseen en pysty

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu siis musta oli kiva uutuus! :) Tosin nykyään lehtiä ostaessa mietin, että kuinka paljon niissä on uutuusarvoa. Blogeja kun ahmii urakalla, niin tuntuu, että kaiken on jo nähnyt. Mutta välillä on vaan kiva sohvan nurkassa kattella kauniita kuvia. :)

      Poista