lauantai 1. kesäkuuta 2013

LOPPUJA, ALKUJA JA MUITA MUUTOKSIA

Tämä kevät on ollut niin paljon täynnä kaikenlaisia muutoksia ja uudistumista, etten tiedä pysynkö itsekään ihan perässä. Olen kuitenkin aina ollut hyvin intuitiivinen ihminen ja toiminut tunteideni mukaan. Jo vähän aikaa on tuntunut siltä, että lankakauppani on tainnut tulla tiensä päähän. Halusin kuitenkin miettiä rauhassa ja kuulostella muuttuuko mieleni. Eikä se ole muuttunut. Eikä tätä päätöstä ole auheuttanut mikään yksittäinen dramaattinen juttu. Nyt vain tuntuu siltä. 

Olen miettinyt pitkin kevättä, että mikä minut oikeasti tekee onnelliseksi ja mikä ei. La Mimmiitaan liittyen onnellisuutta aikaan saa eniten käsillä tekeminen ja tuunaaminen, neulominen, virkkaus ja kaikki muu värkkäys. Olen vihdoin saanut elvytettyä kauan kadoksissa olleen värkkäysintoni, jota lapsena pursusin muidenkin edestä, mutta joka jotenkin unhoittui aikuisuuden alkaessa. Onnellisuutta ei niinkään aiheuta lankapakettien kanssa postissa jonottaminen ja palvelun puuttumisen kiroilu väsyneenä päivätöiden jälkeen. Eikä liioin kirjanpidon tositteiden kokoaminen. :) Blogin kirjoittamisesta sen sijaan tykkään ihan älyttömästi! Ja vinkkien jakamisesta. Ja lukijoiden kommentteihin ja kysymyksiin vastailusta. Olenkin pohtinut, että miksi en tekisi vain niitä kivoja juttuja? Tämä lankakaupan pyörittäminen on kuitenkin ollut minulle puhtaasti harrastustoimintaa. Ainakin jos on viime vuoden tilinpäätöstä uskominen. :) 

Kauppatieteilijä minussa koputtelee olalle ja kyselee, että onko mitään järkeä pyörittää bisnestä, josta ei saa työlleen palkkaa. No ei varsinaisesti, vastaan minä. Ja samaan hengenvetoon totean kauppatieteilijä-itselleni, että mitäs jos tehtäisiin susta vihdoinkin valmis? Vuoden päästä tulee kuluneeksi 10 vuotta yliopiston kirjoilla roikkumista. Siksi olenkin päättänyt istuttaa sisäisen kauppatieteilijäni kirjojen ja koneen ääreen ensi syksynä ja valmistua kandidaatiksi VIHDOINKIN. (:Olen ollut niin innoissani paleo-tyyppisestä (tunnetaan myös nimellä luolanais-) ruokavaliostani ja sen positiivisista vaikutuksista itseeni, että halusin jakaa omia kokemuksiani ja ideoitani siltäkin saralta. Mietin pitkään, että aloitanko kokonaan uuden blogin vai yhdistänkö sitä tähän olemassa olevaan La Mimmiitaan. Ajattelin, että no ehkä käsityöintoisia ei kiinnosta lukea ruoka- ja terveysjutuistani - ja toisinpäin. Mutta sitten muutinkin mieltäni. Tai oikeastaan päätin, että ajattelen tässä(kin) asiassa ensin itseäni, omia fiiliksiäni ja mikä minulle sopii parhaiten. Siksi olenkin päättänyt jatkaa vain yhdellä blogilla. Onko ylipäänsä kaikkea pakko kategorisoida aina? Tai jos välttämättä haluaa, niin kaippa tästä tulee sitten joku sisäisen ja ulkoisen hyvinvoinnin - tai fyysisen ja psyykkisen tasapainon blogi. Omalla kohdallani siihen kuuluu olennaisena osana itsensä ja luovuutensa toteuttaminen kädentaitojen kautta, mutta myös hyvän ja terveellisen ruuan kokkailu ja siitä nauttiminen. Tai ehkä tämä voisi olla vaan onnellisuusblogi?!! Kaikkea, mikä tekee onnelliseksi! Joo! :D Blogin nimi ei siis muutu mihinkään. Käytin paljon aikaa nimen kypsyttelyyn, kunnes alter egoni, eli La Mimmiitan nimi oli valmis. Täältä voit lukaista siitä. Blogi ei ole jatkossa lankakauppani jatke, vaan ennemminkin oman henkilökohtaisen itseni.


Elämässäni on meneillään tällä hetkellä muitakin muutoksia kuin nuo yllä mainitut, mutta niistä ehkä jos myöhemmin kun siltä tuntuu. Nyt mennään vaan omien mutujen mukaan ja tehdään sitä mikä parhaalta tuntuu. Ja silloin kun siltä tuntuu. Mahdollisimman vähän ikäviä velvoitteita. Ja mahdollisimman paljon onnellisuutta. BTW, eilen tein muuten jotain, mitä en ole tehnyt seitsemään vuoteen. Ajoin polkupyörällä! :D Ostin työkaveriltani kympillä pyörän - tosin hieman aikaa nähneen, mutta ei sen väliä. Oli aivan tajuttoman vapauttavaa ja kivaa huristella menemään sillä!Näiden todella diippien juttujen jälkeen palatakseni lankakauppaani... Nyt on siis LOPPUUNMYYNTI käynnissä! En tiedä kuinka kauan. Se riippuu ihan asiakkaista eli teistä. Kuinka kauan tavaraa nyt sitten riittääkin. Käykäähän viemässä parhaat päältä *klik klik* - ne on nyt halapoja! :)

Samalla ilmoittelen lankakaupan lomasta, joka ajoittuu juhannuksen ja heinäkuun ekan viikon välille. Eli juhannuksesta alkaen aina tuonne 7.7.2013 asti ei postitella paketteja. Mulla on nimittäin K.E.S.Ä.L.O.M.A!!! Ja mä olen toteuttamassa sisäistä lattariani Katalonian Cava-tiloilla ja muilla aurinkoisilla huudeilla... Huomasitteko muuten, että La Mimmiitan logokin on sitten vähän päivittynyt värimaailmallisesti itseäni miellyttävämmäksi...?? Ja jotain muutakin pientä blogissa. :)

Kuvat täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti