keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

KAKSI VUODENAIKAA

Mun mielestä Suomessa on vain kaksi vuodenaikaa; neulomisaika ja virkkausaika! Vähän niin kuin ketuttaa-tämä-pimeys-ja-kylmyys-aika ja ihanaa-kun-aurinko-paistaa-ja-elämä-hymyilee-aika. :) 


Virkkausaika alkaa yleensä niillä tienoilla, kun aurinko alkaa loistaa läsnäolollaan, lumet sulaa, kevät ja sisustusvimma valtaa mielen. 


Valitettavasti noin viikon verran on ollut hieman viileämpää ja syksy on muistutellut tulostaan. Näihin aikoihin alkaakin sitten neulotuttaa! En vaan oikein osaa päättää mitä neuloisin. Jotain ihananpehmoista neuletta tekisi ehkä mieleni...

Mulla on kyllä esittelemättä teille viimeisin virkkaustuotokseni, mutta se antaa odottaa itseään vielä hetken. Kun hankin itselleni uuden läppärin ja (pakotettuna) Windows 8:n, niin luottokuvankäsittelyohjelmani, eli Picasa lakkasi toimimasta tässä laitteessa. Eikä se ole niitä ainoita kasin "ihanuuksia"... Siksipä joudutte tyytymään jo niin nähtyihin kuviin nyt.

Mutta hei, muistuttelen vielä lankakaupan loppuunmyynnistä! Menkäähän ja ostakaa varastot tyhjiksi. Sen jälkeen minäkin saan mennä ja ostaa lisää muiden lankoja! Syksy tulee ja kaikkee! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti