maanantai 24. helmikuuta 2014

KANANMUNA-AVOKADO

Taaaadah! Uusi herkku aamuhetkiin on syntynyt keittiössäni. :) Tässä yhdistyy kivasti kaksi (omasta mielestäni) todella superia fuudia. Munasta saa terveelliset protskut ja avokadosta rasvat. Kaikesta muusta nyt puhumattakaan. Jos leipä kuuluu ruokavalioosi, niin yhdistä tähän toki paahdettua leipää. 


Avokado halkipoikkipinoon pituussuunnassa. Pyöräytä varovasti puolikkaita, niin saat kiven kätsästi irtoamaan. Vähän täytyy ylimääräistä vielä kovertaa, jotta muna pysyy löysänä sisässä. (Tsihi) :D Itse tuin avokadot rutistetun folion avulla uuninpellille. Sitten vaan mausteet päälle ja uuniin 225 asteeseen noin kymmeneksi minuutiksi. Vähemmänkin riittää, jos tykkäät löysästä munasta. Minä en. Väkisinkin tosin jää sisältä hieman löysäksi.

Piti viikonloppuna kokkailla näitä kaverille osana sunnuntaibrunssia. Sitten tuli lauantai-ilta ja 2€:n cava-lasit eräässä keskustan ravitsemusliikkeessä... "On kuin rahaa laittaisi pankkiin" totesi allekirjoittanut baarimikolle, kun haki ties kuinka monetta kuoharilasiaan. Että näin. Noh, sunnuntai se on tälläkin viikolla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti