perjantai 1. kesäkuuta 2012

LAATIKOLLINEN VAAHTOKARKKIA


Ihka ensimmäinen Be Sweet -lankaprojektini oli vaahtokarkkihuiviksi nimeämäni tekele. Olen viehättynyt kovasti tämän kevään ihanaisista pastelliväreistä, joita kauppojen hyllyt pursuavat kuin nameja karkkikaupassa. 



Eräs kollega kysyi töissä, että olenko kenties neulonut kyseisen huivin joskus ala-asteella. Nauratti aivan hillittömästi, koska itsenikin mielestä kutile on aikas kasarihenkinen. Mietin kyllä tosin myös, että olikohan se hyvä vai huono juttu... No erilainen ainakin! :) 

Muutama viikko sitten vein töihin synttärikemuistani jääneet vaahtokarkit. Toinen kollegani kommentoi, että vaahtokarkit olivat kuulemma aivan näköisiäni. Olin aivan samaa mieltä! Johtunee luultavasti tästä pastellivillityksestäni. Ala-asteella kaikki koulussa tekemäni käsityöt olivat pastellisia ja osa luokkalaisistani nimittelikin minua pastellip****ksi... En välittänyt. Neuloin ne silti!



Huivi on neulottu ainaoikein Bambino-langasta, väreistä Baby Pink, Baby Teal ja Lavender. Huvin päihin on virkattu - yllättäen - piparireunat Bamboosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti