lauantai 20. helmikuuta 2016

Virkatut tuttinauhat

Tämä postaus on odotellut lisää tuttinauhoja, mutta eipä niitä ole syntynyt. Kuvittelin nimittäin, että tuttinauhoja tarvittaisiin enemmänkin, mutta näillä on pärjätty ihan hyvin tähän asti. Toinen nauha roikkuu turvakaukalon lämpöpussukassa ja toinen vaunujen toppahaalaripussukassa.



Tämän loom bandseista väsätyn tuttinauhan tein vasta kun synnytys oli jo melkein alkamassa. Piti vaan saada kiireellisesti joku nauha synnytyssairaalaan mukaan. Ihan niin kuin sitä nyt olisi silloin tarvinnut. :D Tämä sopii hirmu hyvin kiireiselle tai lyhytpinnaiselle virkkaajalle. Nämäkin rinkulat ovat työetua. Klipsit ja renkaat tilasin muistaakseni Punahilkasta.


Virkatun tuttinauhan halusin koristella mätsäämään turvakaukalossa kiinni matkustavaan lämpöpussukkaan ja samaa sarjaa olevaan vaunujen sadesuojaan. Nämä kaksi (ja se edellisen postauksen pussilakana) ovat muuten tähän asti olleet ainoat uutena ostetut kalliimmat vauvatarvikkeet. Näitä tilatessani olin viimeisilläni ja hormonit sekoittaneet päätä... :D Kovin kätevä tuo lämpöpussukka on kyllä ollut, kun siitä saa kaukalon turvareleet läpi ja esim. kaupassa kannen irti.



Meidän vaunurattaat ostin käytettynä satkulla käveriltani ja sen säästön vuoksi annoin itselleni luvan vähän panostaa muihin tarvikkeisiin. Sadesuoja on todella kiva piristys hieman elämää nähneille vaunuille. Olen käyttänyt suojaa myös kylmillä keleillä suodattamaan suurinta viimaa ja pakkasta vaunuista. Meni vähän OT:ksi, mutta oli pakko mainita kun niin kovasti tykkään näistä. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti