lauantai 4. tammikuuta 2014

JOKA ILTA KUN METALLILANKALAMPPU SAMMUU

Mun uudenvuodenlupaukseni oli tällä kertaa se, että en lupaa mitään. Paitsi että ihan vähän koitan ryhdistäytyä blogini kanssa. Ja ruokavalioni kanssa - joka tällä hetkellä on joku muka-tavallaan-vähäninku-paleo... Mutta siitä vuoden kestäneestä paleosta myöhemmin täällä.

Tämä postaus on ensimmäinen askel kohti reippaampaa ja aikaansaavampaa Jossua. Vaikka en siis luvannutkaan mitään!!! Toim.huom. 


Olen väkertänyt tämän lampun kasaan jo muutama kuukausi sitten, mutta en vain saanut aikaiseksi kuvata sitä. Sitten sain aikaiseksi kuvata, mutta en kirjoittaa postausta. *huoh* Tämä metallilangasta neulottu iso hökötys roikkui aikaisemmin edellisen asunnon "ikkunaverhona". Täällä näin näette sen alkuperäisessä konstekstissaan. Ja täällä oli jo konkreettista ideaa uudesta sijoituskohteesta havaittavissa. Siellä näkyy myös lampun alkuperäinen verhous. 


Niin kuin näkyy toisesta kuvasta, niin tämä ei oikein näytä miltään päivänvalossa kun lampussa ei ole valoja. Vaikka metallihäkkyrä on vielä kaksinkerroin tässä. Ehkä se olisi ollut kivempi, jos olisin neulonut pienemmillä puikoilla niin, että neuloksesta olisi tullut tiheämpi. Noh, en kyllä aio purkaa ja aloittaa alusta! :D Toki myös kivemmat hehkulamput näyttäisivät sisustukksellisesti paremmilta tuossa rungon varressa. 


Tykkään silti tuosta metallineuloksesta kovasti! Aina (lue: juuri koskaan) toteutus ei vaan vastaa ideaa. Mutta hei, aina ei voi voittaa, sanoi Hugo Peikkokin! :)

Niin ja se Mini-Paavojen voittaja jonka lupasin! Rändomigeneraattori arpoi tällä kertaa voittajaksi Repsun! Pistäppä mulle meilillä osoitteesi, niin laitan korvikset postiin.

Paljon lykkyä kaikkien uuteen vuoteen 2014!!!!!!!! Ei ressata liikoja, vaan otetaan rennosti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti