sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

HARAKKAILUA, HITSAILUA, SARJATUOTANTOA JA RIOOOOO

Jokin aika sitten mainostin täällä kuinka olen hurahtanut syksyllä aloittamaani karnevaalisambaan. No nyt on sitten vietetty tuntitolkulla aikaa sambakoululla talkoillessa ja kässäkerhotätiä leikkiessä. Tänään tuli kaavotettua ja ommeltua lähes viiden tunnin ajan. Mulle aika HC:tä touhua! Vaikka vaatetusalantutkinto löytyykin plakkarista, niin kaavotus oli ammattikorkeassakin ihan yökkishommaa. Noh, mitäpä sitä ei tekisi oman ryhmänsä ja koulunsa eteen! Voittamaanhan sinne Helsingin sambakarnevaaleille ollaan menossa. :)


Meitsi suu viivana ja kieli poskessa. Tarkkuutta vaatii senkin takia, että pukuihin varattua kangasta on vain se tietty määrä...Tässä vähän sniikpiikkiä meitin pienryhmän asuun. Enempää ei valitettavasti vielä saa paljastaa... ;)


Niin ja mainitsinko, että hitsaamaankin ollaan opittu??? :D Ihan ite oon rinkkani väännellyt ja hitsannut! Ja jesseteipannut...

 

Aiheeseen liittyen käytiin eilen tsekkaamassa leffassa Rio 2 -animaatio. On muuten sitten ainoa leffaformaatti tuo animaatio, johon mun mielestä passaa 3D! 

Pistäkeehän kalenteriin muuten tuo lauantai 7. kesäkuuta. Silloin ollaan jamittelemassa Helsingin karnevaaleilla! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti