keskiviikko 7. marraskuuta 2012

KOTOLIVING MOOK

Kaikkien lehtikauppiaiden unelma-asiakas täällä moi! :D Taas on testattu yksi uusi lehti. Tai oikealta titteliltään kait MOOK = book + magazine. Nimittäin Anu Harkin luotsaama Kotoliving. Tilasin lehden kestona, koska noh, tilaan aina kaikki uudet käsityö-/muoti-/sisustuslehdet. Ihan uteliaisuuttani. 


Tämä lehti oli kyllä tutustumisen arvoinen. Ei ollenkaan mikään perinteinen ison talon tusinalehti. Ihastuin yhtä paljon kun Mollie Makes lehteen! Ihana paperipintakin vielä. :)


Käsitöiden ja näperryksen ohella lehdessä oli juttua mm. suklaan valmistuksesta ja päätoimittajansa omasta kodista.


Ja vähän joulunkoristuksia...


...kuten lankapallopuu! :)
 

Paketoimisvinkkejä...
 

Niin ja joululahjavinkkejä. Jos lahjan saaja on enemmänkin ompelijatyyppi, niin muistelen nähneeni tuollaisia kivoja ompelusettejä ainakin Coloren ja Ahdin puodissa. Neulootikolle suosittelen knit kitiä. ;)

Lehdessä oli myös hyviä vinkkejä kivoihin blogeihin ja lisävinkkejäkin pyydettiin. Bongasin jopa muutaman uuden blogin! Vaikka nykypäivänä tuleekin kahlattua ja inspiroiduttua lähinnä blogeista, niin kyllä käsinkosketeltavassa lehdessä on vaan sitä jotakin.

Olisin ehkä odottanut ihan hitusen enemmän ennennäkemättömiä uusia vinkkejä. Pysyttelen kuitenkin positiivisena ja jään odottelemaan seuraavaa numeroa. Suosittelen kyllä tutustumaan. Todella kaunis lehti. Tai kirja. Tai mook. :)

6 kommenttia:

 1. Minustakin ensivaikutelma oli kiva. Täytyy vielä tarkemmin perehtyä sisältöön. Taidan minäkin olla lehtikauppiaiden suosikki. Lehtiä on jotenkin niin vaikea vastustaa. Samoin lankoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Ehkä se on se kauniin visuaalisuuden ja käsinkosketeltavan tuntu... Ja liian pehmo luonne. :D

   Poista
 2. Ite pidän kyllä lehden kauniista kuvista, mattasivuista ja siitä että kerrankin joku lehti on lähellä sitä mitä pitääkin. Mutta vaikka lehti onkin Anu Harkin niin silti Anu Harkki kansikuvassa, juttu Anu Harkin kodista ja Anu Harkki mallina kuvissa oli jo aavistuksen verran överiä. Pidin siitä että blogeja oli nostettu paljon esiin jne ja oli joitain ihan kivoja ideoitakin mutta silti musta aina tuntuu etten ole oikein käsityölehtien kohderyhmää koska hengaan niin paljon netissä ja blogeissa että melkein kaikki on jo vaan niin nähty.

  Mut ostan silti jatkossakin varmasti kyseisen mookin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy todeta, että kyllä mäkin vähän vielä odottelen sitä WAU-faktoria, jonka joku käsityöaiheinen lehti mulle sisällöllään tuottaisi. Ja touché Harkki-yliannostukselle... Pistän silti peukut pystyyn, että kotolaiset vielä petraavat! :)

   Poista
 3. Samoissa tunnelmissa sikäli että Anu Harkki överit kylllä tuli! Jotenkin toivoisi enemmän asiasisältöä ja ehkä sitten ammattimaisempaa otetta, tässä tuli fiilis että kaveriporukalla on tuunattu lehteä ja hyvästä yrityksestä huolimatta tulos jäi aika laihaksi. Tämä mook termi on myös aivan tyhjää täynnä, lehti on lähinnä printtiversio blogista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän lehden "harkkisuuden" ja omatekoisen tunnun sillä, että se on tosiaan varmaan tehty omakustanteisena pienellä budjetilla. Se onkin sitten toinen juttu, että kuinka pitkälle se kantaa Harkin tunnettuudella... johon siis levikki varmaan perustuu tällä hetkellä. Nopeatempoisessa blogeja täynnä olevassa maailmassa ei ole helppo luoda kannattavaa lehteä. Tarvittaisiin ainakin pussillinen uusia DIY-ideoita! :)

   Poista