keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Vauvan pupu-myssy ja käpälä-lapaset

Halusin neuloa tulevalle minionille myssyn ja lapaset sisäkäyttöön, mutta en tietenkään voi koskaan tehdä mitään pelkistettyjä perusjuttuja. Näistä tuli siis Mimmi The Pupu -myssy ja lapaset. Koska kaikki söpikset eläinjutut vaan tarvii oman nimen! :D Ovat BlendBamboo-langasta neulottu, koska mun mielestäni bambuviskoosi on ihan parasta sisävaatteisiin. Hengittää hyvin, viileällä on lämmin ja lämpimässä viileä.



Myssy on tehty Novitan kypärämyssyohjeella, mutta jätin tällä kertaa ns. lipan siitä pois ja vähensin silmukoiden määrää parilla. Tämä siksi, että luin muiden tekijöiden kokemuksia kuinka myssyyn jää pienelle vauvalle turhan iso "hiippa" eli ei ihan mukaudu vauvan pään muotoon. Lisäksi tuo kypärämyssyn lippa tai kieleke tai mikä lie saattaa kuulemma mennä inhottavasti silmille. Tässä alla siis kuva, josta ilmenee tuo lipattomuus.



Mulla oli ihan kauhea himotus neuloa tälle pupu-myssylle myös korvat! Sitten järki voitti kuitenkin söpistelyhalun. Luppakorvat eivät ehkä ole vastasyntyneen myssyssä järin käytännölliset... Niinpä Mimmi-pupu sai vaan rusetin päähänsä.



Lapaset tein ihan omasta päästäni. Nähtäväksi jää, ovatko sopivan kokoiset vaiko ei. Lapasiin virkkasin erikseen nuo pupun käpäläanturat.



Nyt on viimeistelyvaiheessa vielä panda-versiot myssystä ja sukista, joten niiden kimppuun hep! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti