sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

KORUTEHTAILIJA


Pitkästä aikaa! Olin latailemassa akkuja mökillä tämän viikkoisen työleirikoulun jäljiltä. Vain teltta ja makuupussi puuttui ja olisin voinut asua töissä. Siltä se ainakin tuntui. Huh! Huh työviikkoa ja tämänhetkistä hellettä. Minun tuuriani että (tähän asti) kesän paras viikko venyi töissä niin pitkäksi että hyvä jos auringonlaskuksi kerkesi kotiin.

Noh, karkottaakseni työmurheet värkkäsin koko viikonlopun jotakin. Tällä kertaa jälleen metallilangasta koruja. Ja paljon! Ensin purin turhautumistani vanhojen pitkään käyttämättä olleiden korujen tuhoamiseen. Kaikki helmet ovat siis lähtöisin vanhoista koruista. Kierrätystä katsokaas. Vain metallilanka on upouutta. Tässä yli-innostuneen korutehtailijan relaamisen tuloksia. :)Vaihto-opiskellessani Madridissa tuli shoppailtua paikalliselta sunnuntaikirpparilta eli Rastrosta erinäisiäkin simpukkakorviksia. Nämä kuoret on siis nyhdetty niistä.


Yllättävää, että jälleen kerran turkoosia, pinkkiä ja lilaa on päässyt näihin koruihin. :) Nämä helmet ovet jostain 2000-luvun alkupuolen villeltä sinkkuvuosilta.


Kyllä se minä olen edelleen tässä alemmassakin kuvassa. Aika päivettyneen värisenä vain... :D Ilmeisesti kamera ja kuvankäsittely ottivat vähän kontrastia metallin ja helmien hohdosta. Isommat helmet ovat kotoisin häämekkoni kanssa käyttämistäni rannekoruista. 


Käsikoruun on päässyt samoja helmiä kuin ylemmässä kaulakorussakin.


Metallilankapitsikorvikset helmillä höystettynä.


Hmmm... Tämän korviksen ei ollut tarkoitus näyttää joulukuuselta. Korvassa kivemman näköinen. ;)


 Samaa sarjaa sormus.


Kaikki korut ovat siis virkkaamalla tehty 0,3 mm hopeoidusta kuparilangasta. Ensin pujoteltu helmet lankaan ja sitten vaan virkkaamaan! Helppoa kuin heinänteko. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti