sunnuntai 28. lokakuuta 2012

HAPSUTTELUA

Eilen jo vilauttelinkin Facebookin puolella uusinta tekelettäni. Nimittäin hapsu- eli pörröliiviä. Olen aivan in lööv hapsuvirkkaukseen! ♥  Kuten aiemmistakin postauksista saattaapi huomata... :) Tällä kertaa hapsuvirkkailin mustan liivin eilisiin synttärikekkereihin.

Pahoitteluni surkeista kuvista. Luonnonvalon ja hovikuuvajan puutteessa napsittuja pikaotoksia. Mutta hieno siitä tuli. Kerrankin olen täysin tyytyväinen tuotokseeni! :) Lankana käytin oman lankakaupan mustaa Bamboota, jota upposi liiviin 4 kerää. En ehkä koskaan kyllästy fanittamaan bambulankaa, sen mukavaa tuntua ja hienoa kiiltoa. Kertakaikkisen ihana lanka!

Myös kultaliivi on omaa käsialaani. Kaipasin jotain kullankimaltavaa perustoppia hapsuliivin kaveriksi. Kangas on Eurokankaan alelaarista vitosella ostettu ja pikaisesti yhdestä suorakaitaleesta ommeltu. Toppi pysyy ylhäällä rypytyslangan ansiosta. Helppoa ja nopsaa! :)


Asukokonaisuutta täydentämässä mun ihanat uudet Vagabondin Yowlat! Platformin ja kiilakoron ansiosta tuntuu kuin ei olisi korkoa ollenkaan, mutta tuo silti pituutta lisää ja supermukavat kengät jalassa. Kokeilin kenkiä Helsingin reissullani, mutta jäivät sillä erää kauppaan. Viikonkin jälkeen huutelivat vielä perään, joten pakkohan ne oli sitten tilata. Mutta niin sen kuuluisikin mennä. Pitäisi ostaa vain harkittuja ja todella omaan mieleen ja tyyliin sopivia ostoksia. Ei mitään "kun nyt halvalla saadaan" alehankintoja tai "pakko saada vaan jotain uutta" ostoksia. (Päivän avatuminen taas) :D


Korvikset on muuten Tampereen parhaasta kampaamosta Flow by MIJ:stä. ;)


Sunnuntai-illan jatkoja vaan kaikille! Tämä jatkaa palautumista superkivoista kekkereistä. Huomenna voisin esitellä teille mitä itse kehiteltyä eilinen päivänsankari sai lahjaksi... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti