torstai 4. lokakuuta 2012

VHS-VESKA

Lankakaupan lomat on nyt lomailtu, mutta ei se mitään, koska mun päivätyölomani jatkuu edelleen. Jälleen siis postittelen paketteja normaalisti ja tämän viikon jopa superexpressin vauhdilla! :D

Sunnuntaina ehdin jo lupailemaan juttua kummitätin ja mun tuotekehittelystä. Enpä sitten ehtinyt, koska serkkulikka tuli maanantaina kylään ja ei silloin mitään blogeja päivitellä! :) Meidän Fiskarsin lomailusta muuten juttua heti, kun saan käytyä kuvat läpi...

Tässä siis kuitenkin se otsikon VHS-veska. Nämä pikkuveskat eli bilelaukut eli clutchit on tehty vanhojen videkasettien nauhasta. Kasettinauha on tietty purettu ensin ja sen jälkeen nauha on kudottu mattopuilla. Mainio keino hyötykäyttää vanhoja videokasetteja, joita löytyy varmasti kotoa jokaiselta, joka on syntynyt ennen 90-lukua. :) Kudotusta "vhs-kankaasta" on sitten pätkitty ja ommeltu sopivia palasia laukuiksi. Tämä on sitä upcyclingiä parhaimmillaan! 

Kasettinauha sopii mielestäni loistavasti tähän käyttötarkoitukseen. Musta materiaali kiiltelee kivasti ja siksi on passeli myös juhlakäyttöön.


Toisessa veskassa on hakaneulalla kiinnitetty nauharuusuke, jota voi kätsysti siirtää paikasta toiseen.


Eiks oo mulla muuten hienot sähköiset syyskynnet? :D
 

Toisessa veskassa on läppä ja toisessa taas (alla) tuommoinen kiva rosoinen reunus.Pahoittelen kuvien huonoa laatua. Nämä on näpsäisty lauantaina Tallipihalla myyntipöydän ääressä. :) Idea on siis täysin mun kummitätini, joka on myös kova värkkäämään kaikenlaista. Yhdessä ollaan vaan välillä ideoitu, että millaisia veskoja siitä kasettinauhasta voisikaan sitten väkertää... Odottelen kovasti, että pääsen pikkujouluaikaan ulkoiluttamaan yhtä tuollaista! ;)

4 kommenttia:

 1. tuo clutch on aivan MAHTAVA!
  superhieno. pisän siitä kovasti.
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä! Tosin krediitit täytyy suunnata täysin kummitätille. :)

   Poista
 2. Cool, tostahan saisi myös hienon läppäripussukan! Ite oon vaan virkannut videonauhaa, mutta siitä ei tule yhtä nättiä jälkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja iPad-kotelon ja kännykkäpussukan ja isommankin kassin ja vaikka mitä! :) Olisi kiva kun olisi mattopuut käytettävissä, niin voisi tehdä vaikka mistä materiaalista kaikkea kivaa.

   Poista