perjantai 12. lokakuuta 2012

PÄÄTÖNTÄ HIRVITTELYÄ

Tämä viikko on ollut varsin päätöntä menoa ja uuden päivätyön hirvittelyä! Tai siis sen hirvittelyä, että meneeköhän mulla koskaan kaaliin ne kaikki hommat?!! Muumit ei ainakaan ole ihan laaksossa enää, saati sitten hissi nouse edes ykköskerrokseen... Tämä orastava kaamosväsymys ei ainakaan ole auttanut asiaa. Kirkasvalolampun ajattelin kaivaa naftaliinista pian ja D-vitamiiniakin popsin jo enemmän kuin laki sallii - tai siis suositukset. Jospa se tästä. Tämä kuitenkin siis syynä bloggailun hetkittäiseen pätkimiseen. 

Mutta ei hätää, mulla on silti aina joku inspis päällä! :D Jo jonkin aikaa olen halunnut löytää tuunattavan hirven/peuran/bambin tms. pään. Siis TEKO! En aitoa. Haluaisin kieputtaa kivasti erivärisiä lankoja sen ympärille ja tehdän siten hauskan ja hivenen kitschin seinäkoristuksen. 

Tällainen elukka on ollut mun inspiksen lähteenäni. Tosin haluaisin enemmän jotain...


...tällaista tai...


...tällaista. Tämä on mun lemppari näistä, mutta ei silti omaan kotiin ehkä ihan näin villiä, vaan jotain...


...tämäntyylistä. Tai siis värikästä enihau, mutta hillitysti.
 

Tämä tässä sopisi vaikka joulukoristukseksikin.


Awwww... lutuna pörhö. :)


Tai kui olisi lähimetsän peurapommitus???


Oh deer indeed! :D

Kuvat näistä lähteistä: 1, 2, 3, 4, 5 ja 6.

8 kommenttia:

 1. Ihanaa, että joku muukin hurvittelee noilla hirvi-peura-poro-antilooppi- väripläjäyksillä. Jos MINÄ ja lapseni saisimme päättää niin kotimme olisi kuin Tikkurilan värikartta. Vanhemmalle tyttärelleni väänsin kimallepipan ja nyt sitten neiti toivoi, että kun hänen huoneensa maalataan niin ainakin punaista ja keltaista. Poika haluaa punasta seinää kanssa. Ihanaa oli huomata yllättäen tänään, että vanhemamlta neidiltä onnistuu virkkaaminen, oppi tuosta vaan.

  Toivottavasti ne muumit palaa laaksoon ja matot vintillä alkavat olla suorassa, tapulista löytyy naakkoja ja se hissi nousi ylempiin kerroksiin. :-D

  Mukavaa viikonloppua.

  -siperoinen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit tuovat kyllä niin paljon iloa elämään! Syksyn tai talven projektina olisi saada lisää väriä meidänkin seiniin, kun makkarit kaipaavat myös vähän ehostusta. :)

   Ja eiköhän ne matot järjesty suoraan riviin siellä vintillä ajan kanssa! ;D

   Poista
 2. Ihanaihanaiiiihana hirvi se toka. Aloitin just virkkaamaan sellasta ja valmiina se pääsee paraatipaikalle mökin olohuoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans kovasti! Pitäisi vaan saada joku "hirvenpääpohja", johon voisi kieputtaa ympärille jotain kivaa... :)

   Poista
 3. Isosta styroksin palastahan voisi leikata ja muotoilla hirven pään ja sen ympärille kieputtaisi lankoja. Styroksia voisi kysyä vaikka jostain rautakaupasta ylijääneitä paloja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Styroksia kyllä varmaan löytyisi, koska päivätyöskentelen rakennusalan yrityksessä. :) Mietin vain, että riittävätköhän muotoilijan taitoni... Hmm, tarvinnee laittaa harkintaan.

   Poista
 4. Sisustin vastikään huoneeni ja tein sinne oranssin hirvenpään virkkaamalla ja täytin
  Sen vanulla, nyt se komeilee seinälläni.

  Nyt rupean rippimekkoani kesäksi suunnittelemaan ja ompelemaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi! Ei varmaan mikään ihan pikkuhomma!
   Mun rippimekkoni taisi äiti ommella, kun omat hermot ei ihan kestä tuota ompelua. Vaikka vaatetusalan koulutus löytyykin... :D

   Poista